Contact

Simon Looman

Recruiter

Mijn naam is Simon (1996) en ik ben woonachtig in het centrum van Leiden. Ik sta in mijn vrije tijd vaak achter de draaitafel of voor de bar. Ik hou ook van sportieve uitdagingen, denk hierbij aan bijvoorbeeld een Viking run. Naast het zelf beoefenen van sport sla ik de Formule 1, Champions league of wedstrijden van Ajax ook niet over. Om naast al het sporten een goede balans te houden, hou ik ook van lekker in de keuken staan. Deze passie deel ik met mijn lieftallige vriendin Dominique, we hebben zelf een eigen Instagram waarop wij recepten delen die we gemaakt hebben. In het weekend kan het bij mij alle kanten op gaan. Ik vind het heel fijn om op een groot festival of stadion te staan naast duizenden mensen, maar ik kan mijzelf ook heerlijk opsluiten om meerdere seizoenen te bingen of zelf muziek te maken als producer.

Doordeweeks ben ik erg vaak op kantoor of onderweg voor FTE. Het mooie aan FTE Groep vind ik de verhouding tussen werkplezier en plezier naast het werk. Bij FTE voel ik mij thuis. Ik ben verantwoordelijk voor de recruitment van nieuwe Business Improvers voor FTE groep, hier ligt ook mijn kracht. Ik ben graag met mensen in contact en vind iemand zijn drijfveer heel erg interessant. Wil je kennismaken met FTE en samen een kop koffie of een biertje drinken? Neem dan contact op!

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.