Contact

Suzan Polman

Junior Office Manager

Hey! Mijn naam is Suzan en samen met mijn vriend Jochem en onze poes Roxy woonachtig in het prachtige Nieuwegein. Je kunt mij blij maken met een heerlijke borrelplank, een koud wijntje en goed gezelschap. Verder breng ik graag tijd door met mijn familie en geniet ik volop van mijn kleine nichtje. En ben ik inmiddels zelf in verwachting van ons eerste kindje.

Familie is voor mij erg belangrijk, zo wandel ik iedere week samen met mijn zus en ga ik regelmatig bij mij ouders op visite. Verder hebben wij jaarlijks in maart onze moeder-dochtersdag en hebben wij sinds vorig jaar oktober vader-dochtersdag geïntroduceerd. En hele dag met z’n 3tjes op pad om herinneringen te maken.

Afgelopen juli ben ik begonnen bij FTE Groep als Junior Office Manager. Tijdens de gesprekken die ik heb gevoerd met FTE werd ik direct enthousiast en er hangt een fijne sfeer. Ik viel gelijk met mijn neus in de boter en mocht mee naar Malaga vanwege het 15 jarig jubileum. Op die manier heb ik gelijk kennis kunnen maken met mijn collega’s. Hierdoor werd ik nog enthousiaster om te starten.

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.