Werken bij

Sybrand Hoekstra

Partner FTE Improvery

Ik ben Sybrand, woonachtig in Drachten en ben getrouwd met Mirjam. Samen hebben wij twee dochters en een zoon. Ik besteed graag tijd aan mijn gezin, doe aan fitness en vind het fijn om samen met vrienden leuke dingen te doen. Ik vind het erg fijn om samen met mijn gezin lekker te kamperen. We gaan dan vaak naar Frankrijk. Genieten van het warme weer en de mooie omgeving.

Ik geloof erin dat we altijd in staat zijn om het weer een stapje beter te doen. Ik vind het heel leuk om mensen en organisaties te helpen om dat te realiseren. Ik heb een passie voor het ontwikkelen van nieuwe inzichten, methodes en technieken om continue verbetering te realiseren. Ik geniet ervan wanneer mensen meer uit zichzelf halen, dan ze voor mogelijk hadden gehouden. In veranderingen staat voor mij eerst de mens en dan het resultaat voorop. Ik ben pas tevreden als een verandering het gewenste resultaat oplevert én blijvend is omdat mensen achter de verandering staan.

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.