Contact

Valentina Ortega Fernandez

Content Marketeer

Hola! Ik ben Valentina Ortega Fernandez (1993) en woonachtig in Harmelen. Ik ben half Spaans (vader) en half Nederlands (moeder). Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en familie. Gezellig samen een drankje doen, ergens wat eten, naar een pretpark of genieten van een ouderwetse spelletjesmiddag. Ik heb dan ook een aardige spellenverzameling thuis, met in het bijzonder: het bordspel Monopoly. Vaak nam ik vanuit een vakantieland een Monopoly-spel mee en inmiddels heb ik meer dan zestig versies thuis. Het zijn herinneringen aan mijn vakanties. Eens per jaar ga ik op wintersport in Oostenrijk, geef mij maar sneeuw en een snowboard en ik ben blij! Ook kan ik optimaal genieten van een stedentripje of een mooie rondreis in de zomer. Plezier maken en genieten. Het is zo belangrijk!

Ook bij FTE maken we veel plezier. De cultuur die hier heerst past ontzettend goed bij mij. Het is echt ‘work hard, play hard’. Sinds september 2019 ben ik werkzaam bij FTE als Content Marketeer. Ik heb een passie voor schrijven en beeld, maar duik ook graag in de wereld van social media om toffe content te maken. Van blogpost en video tot het verzorgen van de interne nieuwsbrief. Met veel plezier zorg ik ervoor dat de marketing en communicatie uitingen van FTE goed tot zijn recht komen en draag hierdoor bij aan de zichtbaarheid, groei en successen van FTE.

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.