Werken bij

FTE Units

We behalen samen de mooiste resultaten

Over ons

Wij staan organisaties bij en helpen mens, proces en systeem in een continue transformatie van goed naar beter. Realiseren ambities. Van big picture tot uitvoer. Wij staan voor voordoen, samendoen, zelf doen. Maken impact met tastbare resultaten en transformeren organisaties van binnenuit. Altijd op zoek hoe wij meer kunnen betekenen voor onze opdrachtgevers.

Wat doen we

Ons doel is om organisaties verder te helpen bij de realisatie van hun ambities. Wij richten ons daarbij op de realisatie. Vertalen plannen naar executie en zorgen ervoor dat we samen concrete resultaten behalen. Op elk niveau binnen de organisatie. Om ons doel te realiseren beschikken wij over units die nauw met elkaar samenwerken en elk gespecialiseerd zijn op een eigen gebied.

FTE Improvery richt zich op de transformatie van organisaties om een prestatiedoorbraak te realiseren en om continu verbeteren in het DNA van de organisatie te krijgen.

FTE Digital, dat zich richt op de digitale transformatie, waarbij de focus ligt op het verbeteren van de volwassenheid op het gebied van datamanagement en business intelligence.

FTE Expert, dat beschikt over business specialisten met kennis van het domein, data, proces en IT, die we inzetten op (change) projecten of solutions waarmee we kennis en capaciteit op kunnen schalen.

Op deze wijze kunnen wij, van strategie tot executie, een bijdrage leveren aan de realisatie van jouw ambities.

Improvery

We realiseren ambities op het gebied van prestatiedoorbraken.

Digital

We realiseren ambities op het gebied van digitale transformatie.

Expert

Wij bieden expertise en veranderkracht om concrete resultaten te realiseren.