Contact

Wat doen we?

We behalen samen de mooiste resultaten

Wat doen we?

Onze opdrachtgevers passen zich continu aan. Veranderen en verbeteren. Wij staan organisaties bij in deze verandering en helpen hen ambities te realiseren. Dat doen we door programma’s en projecten te versterken met onze expertise op het gebied van projectmanagement, analyse, consultancy en implementatie. Onze consultants zijn ervaren, beschikken over hoogwaardige (domein)kennis en helpen projectmanagers bij het bereiken van hun doelen. Wij zorgen dat verandering echt wordt gerealiseerd.

Programma’s en projecten

Wij richten ons met name op projecten rondom de implementatie van wetgeving, IT systemen en werkmethodieken. Denk aan:

  • De implementatie van een ander systeem, waarin alles eerst op orde wordt gebracht, data wordt gemigreerd, systemen worden ingericht en de nieuwe werkwijze wordt geïntroduceerd bij het personeel.
  • De implementatie van wetgeving, waarbij we de impact in beeld brengen en op een breed palet aan projecten ondersteuning bieden om ervoor te zorgen dat de organisatie compliant is met de nieuwe wetgeving.
  • De implementatie van werkmethodieken zoals Lean of Agile werken binnen teams in organisaties, waarbij het personeel niet alleen kennis wordt bijgebracht, maar er wordt gewerkt aan draagvlak voor cultuurverandering.
Onze projecten

Wat bieden we?

In totaal hebben wij zo’n 80 consultants aan het werk op projecten. In deze projecten zijn wij actief op het gebied van analyse, advies en implementatie. Onze consultants zijn breed inzetbaar en actief op rollen, zoals programma- en projectmanagers, PMO, data analisten, business analisten, data- en procesmanagement, scrum masters en product owners.

<plaatje met rollen, vakgebieden, kennis>

 

Werken bij FTE

Waarom kiezen klanten voor FTE?

Onze relaties zijn verantwoordelijk voor programma’s en projecten. Vaak met flink druk op de ketel. Snel begrip van de situatie, samen sparren over welke expertise nodig is, duidelijke communicatie en directe inzet van ervaren consultants met de juiste competenties én instelling, zijn dan pluspunten waar wij zeer sterk op scoren bij onze klanten.

Voor wie werken we?

Onze huidige klanten vinden we met name in de financiële dienstverlening én publieke sector. Dit heeft te maken met de aanwezige domein- en marktkennis. Maar met onze brede projectexpertise willen wij de ambities realiseren van elke opdrachtgever die te maken heeft met implementatie programma’s en projecten.

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.