Contact

Wil jij geen nummer meer zijn?

Maak dan snel kennis met Laura of Denis!

Wil jij geen nummer meer zijn?

Maak dan snel kennis met Laura of Denis.

Laura: “Met mijn kennis, deskundigheid en kritische blik probeer ik onze collega’s zo goed mogelijk te ondersteunen bij het realiseren van hun ambities. Het sparren en meedenken met andere FTE’ers over uiteenlopende vraagstukken geeft mij veel energie en nieuwe inspiratie. Wat FTE kenmerkt is de prettige bedrijfscultuur, betrokkenheid en het feit dat we veel plezier hebben met elkaar. Met veel plezier vertel je graag meer over FTE. Spreek ik je snel?”

Denis: “Samen met Martijn ben ik in 2006 aan het avontuur FTE Groep begonnen. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Ondernemen vind ik in één woord fantastisch. Vooral het samen werken met onze mensen en het vertrouwen krijgen van onze opdrachtgevers om hen te helpen bij het realiseren van hun ambities, geeft mij veel plezier. We hebben een heel mooi team collega’s op kantoor en bij onze opdrachtgevers. Uiteindelijk maken zij het allemaal waar.

Ik kan ook echt genieten van onze eigen FTE cultuur. Als je ziet dat mensen zichzelf durven te zijn tijdens uitjes in bijvoorbeeld Italië of Turkije dan is dat heel mooi. Als mensen goed in hun vel zitten en trots zijn op wat ze hebben bereikt. Of dat we samen iets bereiken voor een goed doel. Daar doe je het voor! Natuurlijk kan ik nog veel meer vertellen over FTE. Zie ik je binnenkort in ons clubhuis?”

Vul onderstaand formulier in en vermeld in de opmerkingen met wie je graag in gesprek gaat.
Liever eerst onze vacatures bekijken, klik dan hier.