Contact
FTE Events

FTE Live | kennismakingsevent

12 mei 2020

Update:
Vanwege Covid-19, het virus wat op dit moment heel de wereld in zijn greep heeft, is vanuit het kabinet besloten om alle evenementen en bijeenkomsten in Nederland af te lassen tot 1 juni. Dit betekent dat ook ons georganiseerde kennismakingsevent FTE Live op 12 mei aanstaande zal worden verplaatst naar een nog nader te bepalen datum. Reeds aangemelde hebben hier bericht over ontvangen. Via onze website en social media houden we je op de hoogte van onze komende events.

 

FTE Live is een interactief kennismakingsevent waarin we je meenemen in de sterk veranderende wereld van interim-consultancy, continue verbeteren en digitale transformatie. Wil je niet alleen je eigen ambitie realiseren maar ook die van onze opdrachtgevers binnen het private of publieke domein? Denk jij niet in problemen maar in oplossingen? En ben je altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Dit is hét event waar jij alle kans krijgt om ons te leren kennen en vragen te stellen. Wij vertellen graag meer over FTE en de projecten die wij realiseren. Het event wordt afgesloten met een informele borrel.

Wanneer en waar?
12 mei 2020
17:30 – 21:00 uur
FTE Groep, Papendorp, Utrecht

Nog vragen? Kijk op onze website of neem contact op met Harjan Wiersma: harjan@ftegroep.nl of 06-57653244.

Inschrijven
Aanmelden is mogelijk tot 8 mei 2020.

Interesse in dit event? Let’s Talk!