Werken bij

Over ons

Gedreven door jouw ambitie, maken wij de onze waar

Vacatures

Why

Wij realiseren ambities

Onze ambitie is partner te zijn bij het realiseren van ambities. Dat is wat ons drijft en waar wij energie van krijgen. Wij zijn relevant voor onze professionals én opdrachtgevers. Hebben impact. Door oprecht geïnteresseerd te zijn in iemands ambitie en door al onze beschikbare kennis en middelen in te zetten voor de beste oplossing.

De ambities van onze FTE’ers en onze opdrachtgevers zijn altijd ons vertrekpunt. Waar wil jij naar toe? Wat is jouw uitdaging? Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jouw ambities en helpen jou of jouw organisatie graag met de realisatie daarvan.

How

Cultuur

Onze kernwaarden zitten in ons DNA. Deze waarden gidsen ons in hoe we het willen doen. Of het goed voelt. Onze kernwaarden: plezier, betrokken, ontwikkeling, open en wendbaar.

Onze waarden

What

Wij zijn business improver

Helpen bij de realisatie van de strategie. Op elk niveau. Gericht op de mens, proces, systeem en besturing. Met kennis van het domein, van veranderen, mensen betrekken, organisatie– en procesverbetering, business intelligence, data en technologie.

Missie en Visie

Geschiedenis

Onze reis

Opgericht in 2006 naar een organisatie van circa 80 enthousiaste en ongelooflijk toegewijde specialisten en consultants. Met een sterke en unieke oranje cultuur.

Onze reis

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.