Contact

Over ons

Pas jij bij FTE? Ontdek het zelf!

Ontdek meer over FTE

Wij realiseren ambities

Onze ambitie is partner te zijn bij het realiseren van ambities. Ambities van morgen én van de toekomst. Ambities van onze opdrachtgevers én onze business improvers. Dat is wat ons drijft en waar wij energie van krijgen. Wij willen relevant zijn, impact hebben en samen gaan voor concrete resultaten. Ambities realiseren doen wij samen.

Ons doel

FTE Groep wil het leukste bedrijf zijn om voor en mee te werken!

Vanzelfsprekend hebben wij als organisatie onze zaken goed op orde. Zijn we gedreven om meer te leveren dan verwacht. Onderzoeken we nieuwe mogelijkheden om de business van onze klanten te verbeteren én stimuleren wij de ontwikkeling van onze FTE’ers. Voor de klant de beste oplossing. Voor de medewerker de beste ontwikkelomgeving. Met het realiseren van deze ambities, maken wij de onze waar.

Missie en visie

Ons kompas

Onze kernwaarde is plezier in de samenwerking. Plezier trekt aan, verbindt, geeft energie en betekenis aan wat we doen, met en voor elkaar. Ongeacht wie je bent of wat je rol is. Met plezier slagen we beter in wat we willen bereiken. Heb je plezier, dan ben je betrokken, heb je vertrouwen, ben je gedreven, voel je je verantwoordelijk en neem je initiatief.

Om als team resultaten te bereiken, werken we samen op basis van onze gedeelde waarden: plezier, betrokken, ontwikkelen, wendbaar en open. Onze waarden gebruiken wij als kompas in alles wat we doen. Omdat we geloven dat als wij werken vanuit wie wij echt zijn, dit leidt tot meer plezier. FTE is voor ons Fun to Explore!

Onze waarden

Wij zijn Business Improvers!

Als business improver hebben wij de intrinsieke wens om te verbeteren. We stellen ons nieuwsgierig op, zoomen in, zoomen uit en zijn benieuwd naar de vraag achter de vraag. Hierdoor zijn we in staat om te acteren op issues en behoeften van onze opdrachtgevers. Wij vertalen dat in executiekracht, een pragmatische aanpak en nemen anderen daarin mee. Zo realiseren wij iedere dag weer de ambities van onze opdrachtgevers, van FTE én onszelf.

Geschiedenis

Onze reis

In 2006 begonnen we met FTE aan een reis. Op weg naar een doel. Maar we voelden meteen, dat vooral de reis zelf leuk moet zijn. Plezier zit immers in de ervaring van de reis zelf. Wat ondernemerschap is en wat daar allemaal bij hoort. Inclusief de hobbels en de bobbels.

Het kleine wij werd in de jaren het grotere WIJ. Met nu veel mooie en fantastische mensen, die eigenlijk allemaal dezelfde gedachten en dezelfde waarden hebben. Plezier, open, ontwikkelen, wendbaarheid en betrokkenheid. Onze waarden vormen ons kompas in alles wat we doen. Steeds meer durven we daarin onszelf te zijn.

Onze reis

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.