Contact

Geschiedenis

Onze reis, ons verhaal

2024

Onze toekomst

We willen voor opdrachtgevers en medewerkers de beste organisatie zijn, waarmee zij hun eigen ambitie kunnen realiseren.

Spanje 15 jaar

In 2021 bestond FTE 15 jaar en nu alle coronamaatregelen van de baan zijn, werd het hoog tijd om dat eindelijk eens goed te vieren met elkaar. Met de hele club vertrokken we in juni naar het zonnige Malaga waar we drie dagen lang feest hebben gevierd in onze prachtige villa met zwembad. Het was een verjaardag om nooit te vergeten!

2022

2022

Nieuw clubhuis!

We hebben een nieuw kantoor, of eigenlijk is het meer een clubhuis! Een fijne plek om te werken, socializen, te borrelen of een potje te poolen met elkaar.

FTE Groep 15 jaar!

Hoera FTE is 15 jaar! Met een mooie taart, cadeautjes en kleine surprise party hebben we Denis en Martijn in het zonnetje gezet.

2021

2020

Webinars

Dit jaar zijn wij gestart met het geven van online webinars, een digitale mijlpaal! In 2020 hebben wij maar liefst zes webinars op onze naam mogen bijschrijven. Het smaakt naar meer, dus ook voor 2021 staan ze weer op het programma.

Thuiswerken

Door het coronavirus hebben we het grootste gedeelte van dit jaar massaal thuisgewerkt. Eettafels werden de nieuwe kantoren en het washok werd dé plek voor een rustige call. Een stuk minder gezellig, maar die warme pantoffels onder je nette kantoor-outfit zijn toch zo slecht nog niet!

2020

2020

Lancering nieuwe website

We zijn live! Met onze website geven we het nieuwe verhaal van FTE een goed podium. Ons verhaal sluit nu beter aan op wat wij inmiddels zijn geworden en waar wij naar toe willen.

Eerste FTE Lentefeest

In 2019 hebben we voor het eerst het FTE Lentefeest georganiseerd. Deze actieve sport- en spelmiddag bevat leuke activiteiten voor jong en oud. Ook de gezinsleden van alle FTE’ers zijn welkom bij dit lentefeest.

2019

2018

Nieuwe look & feel kantoor

Geweldig mooie keuken gekregen op kantoor, voor de huiselijke sfeer. De keuken werd al direct goed gebruikt door onze collega’s. En wat is er nu lekkerder dan verse gemaakte soep uit eigen keuken?

Turkije 12,5 jaar

Ons 12,5 jarig jubileum valt in maart 2019, we houden van de zon maar die is er dan vaak niet. Dan toch maar eerder vieren in september 2018. Bestemming Turkije! Georganiseerd door 3 collega’s die er een fantastisch weekend van hebben gemaakt voor iedereen.

2018

2017

Oprichting FTE Improvery

Dit jaar hebben we voor het eerst een introductie gehad over Model Gebaseerd werken. Tijdens deze sessie werd besproken wat Model Gebaseerd werken precies is en wat we ermee kunnen. Later hebben we dit verder uitgerold, met als resultaat dat wij in 2018 maatwerk konden leveren aan klanten op het gebied van Model Gebaseerd werken.

Italië 10 jaar

Voor ons jubileum hebben we flink uitgepakt, helemaal in Italian Style. Wat een geweldig, zonnig en gezellig weekend was het. Van lekker eten tot touren op Vespa’s door het Italiaanse landschap. Nog altijd is dit een geliefd onderwerp tijdens de borrels.

2016

2014

Texel

Onder het mom van elk feestje moet gevierd worden, zijn we met z’n allen naar Texel geweest. Hier hebben we toen het 8-jarig bestaan gevierd. Nog steeds een erg leuke herinnering voor iedereen.

Wijn-event voor klanten

Vanaf dit jaar organiseren wij mooie wijn-events voor onze klanten. Konden ze direct ons mooie kantoor bewonderen. Uiteraard dronken wij er zelf ook eentje mee.

2014

2013

Oprichting Business & IT

Onze business uitgebreid met professionals die het leuk vinden om bestaande business efficiënter te maken met nieuwe technologie. Inmiddels onderdeel van FTE Digital.

Sinterklaas bij FTE

Vanaf 2012 weet Sinterklaas FTE ook elk jaar weer te vinden om een bezoekje te brengen. Hij neemt dan voor alle FTE-kindjes weer een cadeautje mee uit Spanje.

2012

2012

Eerste Actuarisdag en Actuaris van het jaar verkiezing georganiseerd

Laten we het gewoon gaan doen! Dit jaar was de eerste editie en inmiddels is de Actuarisdag uitgegroeid tot een van de bekendste actuariële bijeenkomsten van het jaar.

Verhuizing naar Papendorp

Onze huidige mooie plek. Inmiddels uitgegroeid naar onze fijne thuisbasis waar we ons goed voelen. Met veel ruimte en een mooi terras!

2012

2011

Oprichting Actuariële unit

Onze business uitgebreid met een mooie actuariële tak waar vandaag de dag hele fijne en slimme collega’s (ook nog van het eerste uur) werkzaam zijn. Nu onderdeel van FTE Expert.

Antwerpen 5 jaar

Voor vele FTE’ers en oud FTE’ers een legendarisch weekend. Ontzettend veel gelachen in de diverse kroegen in Antwerpen.

2011

2007

1 jarig bestaan

In oktober onze eerste verjaardag gevierd in Esonstad Friesland. We hebben nog steeds mooie herinneringen aan dit mooie uitje.

Verhuizen naar Strijkviertel

In De Meern ons eerste grote kantoor. Heel veel lol gehad met z’n allen en de eerste grote successen geboekt.

2007

2006

Eerste grote klant

We konden meteen starten met 5 professionals. Dankzij het vertrouwen van onze zeer gewaardeerde opdrachtgever APG (toen nog Cordares).

Start van FTE

We zijn opgericht in Amersfoort. Maar waar staat FTE voor? Ooit begonnen als een lekker klinkende afkorting, maar al snel zijn we door onze medewerkers omgedoopt naar Fun To Explore (maar een officiële naam is er eigenlijk nog steeds niet)!

2006