Contact

Werken bij

Kom jij ons team versterken?

Vacatures

Onze ambitie is partner te zijn bij het realiseren van ambitie. Dat is wat ons drijft en waar wij energie van krijgen. Wij zijn relevant voor onze professionals én opdrachtgevers. Hebben impact. Door oprecht geïnteresseerd te zijn in iemands ambitie en door al onze beschikbare kennis en middelen in te zetten voor de beste oplossing.

Wij realiseren ambities!

De ambities van onze FTE’ers zijn altijd ons vertrekpunt. Waar wil jij naar toe? Wat is jouw uitdaging? Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jouw ambities en helpen jou graag met de realisatie daarvan. Onze rol is faciliterend. We helpen je ambities helder te krijgen, ondersteunen je waar mogelijk en zorgen voor uitdagende projecten. Maar zelf voer jij de regie.

Je hebt bij ons altijd een stem. Jouw stem is belangrijk in wat we doen en hoe we het doen. Onze cultuur is open, persoonlijk en laagdrempelig. Want alleen samen kunnen wij jouw optimale werkomgeving creëren! Dus maak kennis met ons team. Kom eens oriënterend praten of jij daar onderdeel van wilt zijn. Je kunt altijd even langs komen voor een kennismaking met Julia of Laura en een kop koffie of thee!

Over FTE

Famke: “De open sfeer was al direct voelbaar toen ik mijn eerste voet hier binnenzette op kantoor. Iedereen is heel benaderbaar en daardoor kan ik gemakkelijk aangeven wat ik wil, in dat opzicht is niets te gek. FTE kijkt ook altijd welke opdrachten het beste passen bij mijn groei en persoonlijke ambities, zodat ik bij een opdracht ook volledig op mijn plek zit”. 

Lees interview

Over FTE

Jay: “FTE is mijn werkfamilie. Ik weet precies wat ik aan ze heb en ze proberen mij écht verder te helpen in de ontwikkeling. Dit vind ik erg belangrijk. FTE is een hechte club, waar ik mij welkom voel. De warme sfeer, is letterlijk voelbaar wanneer je samen bent. Sommige collega’s spreek ik een half jaar niet, maar toch voelt het alsof ik ze heel goed ken”.

Lees interview

Over FTE

Roland: “Ik vind het prettig dat alles bespreekbaar is bij FTE. Er is ruimte voor nieuwe ideeën, voor ontwikkeling of het volgen van een opleiding. Zo heb ik bijvoorbeeld de opleiding tot Insights Discovery Practitioner gevolgd. Hierdoor krijgt iedere consultant een profiel wat inzicht geeft in zichzelf en bijdraagt aan je eigen persoonlijke ontwikkeling”. 

Lees interview
5 april 2022

Fun to Explore on Tour Wintereditie 2022

Fun to Explore on Tour, bestemming: Sölden Oostenrijk!