Contact

Werken bij

Kom jij ons team versterken?

Vacatures

Onze ambitie is partner te zijn bij het realiseren van ambitie. Dat is wat ons drijft en waar wij energie van krijgen. Wij zijn relevant voor onze professionals én opdrachtgevers. Hebben impact. Door oprecht geïnteresseerd te zijn in iemands ambitie en door al onze beschikbare kennis en middelen in te zetten voor de beste oplossing.

Wij realiseren ambities!

De ambities van onze FTE’ers zijn altijd ons vertrekpunt. Waar wil jij naar toe? Wat is jouw uitdaging? Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jouw ambities en helpen jou graag met de realisatie daarvan. Onze rol is faciliterend. We helpen je ambities helder te krijgen, ondersteunen je waar mogelijk en zorgen voor uitdagende projecten. Maar zelf voer jij de regie.

Je hebt bij ons altijd een stem. Jouw stem is belangrijk in wat we doen en hoe we het doen. Onze cultuur is open, persoonlijk en laagdrempelig. Want alleen samen kunnen wij jouw optimale werkomgeving creëren! Dus maak kennis met ons team. Kom eens oriënterend praten of jij daar onderdeel van wilt zijn. Je kunt altijd even langs komen voor een kennismaking met Julia of Laura en een kop koffie of thee!

Over FTE

Roland: “Ik vind het prettig dat alles bespreekbaar is bij FTE. Er is ruimte voor nieuwe ideeën, voor ontwikkeling of het volgen van een opleiding. Zo heb ik bijvoorbeeld de opleiding tot Insights Discovery Practitioner gevolgd. Hierdoor krijgt iedere consultant een profiel wat inzicht geeft in zichzelf en bijdraagt aan je eigen persoonlijke ontwikkeling”. 

Lees interview

Over FTE

Peter: “Bij FTE is er veel ruimte om te leren of een opleiding te volgen, dit wordt zelfs gestimuleerd. Ook denk ik bij FTE aan een ongedwongen sfeer. Het is een fijne werkgever met aandacht voor jou als persoon. Ook als er dingen privé spelen krijg je de ruimte en leven ze met je mee. Hierdoor gaat de relatie met FTE een stap verder dan slechts op zakelijk vlak”.

Lees interview

Over FTE

Moray: “Binnen FTE wordt er kennis met elkaar gedeeld en is er de mogelijkheid om te netwerken. FTE richt zich niet op 1 sector, we bewegen mee met de markt en zijn in staat om goed in de spelen op de behoeftes van de klant. Door de verschillende expertisegebieden is er veel kennis in huis en daar doe je als consultant bij FTE zeker je voordeel mee!”

Lees interview
5 april 2022

Fun to Explore on Tour Wintereditie 2022

Fun to Explore on Tour, bestemming: Sölden Oostenrijk!