Contact

Werken bij

Kom jij ons team versterken?

Vacatures

Onze ambitie is partner te zijn bij het realiseren van ambitie. Dat is wat ons drijft en waar wij energie van krijgen. Wij zijn relevant voor onze professionals én opdrachtgevers. Hebben impact. Door oprecht geïnteresseerd te zijn in iemands ambitie en door al onze beschikbare kennis en middelen in te zetten voor de beste oplossing.

Wij realiseren ambities!

De ambities van onze FTE’ers zijn altijd ons vertrekpunt. Waar wil jij naar toe? Wat is jouw uitdaging? Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jouw ambities en helpen jou graag met de realisatie daarvan. Onze rol is faciliterend. We helpen je ambities helder te krijgen, ondersteunen je waar mogelijk en zorgen voor uitdagende projecten. Maar zelf voer jij de regie.

Je hebt bij ons altijd een stem. Jouw stem is belangrijk in wat we doen en hoe we het doen. Onze cultuur is open, persoonlijk en laagdrempelig. Want alleen samen kunnen wij jouw optimale werkomgeving creëren! Dus maak kennis met ons team. Kom eens oriënterend praten of jij daar onderdeel van wilt zijn. Je kunt altijd even langs komen voor een kennismaking met Julia of Laura en een kop koffie of thee!

Over FTE

Julius:“Bij FTE voel ik mij thuis. Ik krijg hier de ruimte om mijn eigen ambitie te realiseren, ze denken met mij mee en voor mijn gevoel is ook alles bespreekbaar. Daarnaast beweegt FTE Groep mee in de markt, spelen we in op de actualiteit en delen we onze kennis met de markt en onderling als collega’s onder elkaar.”

Lees interview

Over FTE

Marjolijn: FTE Groep is een fijne werkgever die meedenkt en voor je klaarstaat. Er is veel persoonlijke aandacht en iedereen toont interesse in elkaar. Daarnaast luistert FTE ook echt naar mijn wensen en dat voelt heel goed. Als ik bijvoorbeeld op een opdracht zit en ik heb het er niet naar mijn zin, dan kan ik dat gewoon aangeven en dan wordt er samen met mij gezocht naar een oplossing.”

Lees interview

Over FTE

Hamdi: “Ik leer graag van collega’s en volg opleidingen om mijzelf te kunnen blijven ontwikkelen. In de afgelopen jaren ben ik van operationeel, doorgegroeid naar de meer strategische opdrachten. Ik ben blij dat ik binnen de muren van FTE mijzelf kan blijven ontwikkelen. Zo maak ik mooie stappen in mijn carrière en kan ik uitdagende opdrachten blijven doen.”

Lees interview
5 april 2022

Fun to Explore on Tour Wintereditie 2022

Fun to Explore on Tour, bestemming: Sölden Oostenrijk!