Onze ambitie is dat jij jezelf bent

Toe aan een echte stap in je ontwikkeling?

Echt iets toevoegen bij onze klant?

Daag jij jezelf nog uit?

Zie jij dat de wereld verandert en wil jij daar een actieve bijdrage aan leveren? Is het jouw natuur om proactief mee te denken? Over procesverbetering, de impact van wetgeving, data of IT?

Bekijk de vacatures

Jouw ambitie centraal

Wij stimuleren FTE’ers altijd te gaan voor hun eigen ambitie. Want zit daar niet jouw energie? Waar jij blij van wordt? Ons streven: jouw ambities in lijn met die van FTE. Want hebben wij elkaar dan niet enorm veel te bieden?

Werken bij FTE Groep

Wie zoeken wij?

Heb jij een gezonde ambitie en de energie om die te realiseren? Ondernemerschap en initiatief om zelfstandig aan de slag te gaan? Betrokkenheid bij de markt en FTE en de intrinsieke drive om oprecht het beste voor de klant te willen leveren? Dan ben jij een FTE’er.

Onze professionals

Onze professionals vormen het hart van FTE. We hebben een fantastische club met ondernemende professionals die gepassioneerd zijn in wat ze doen en enorm betrokken zijn bij onze opdrachtgevers. Niet praten, maar doen. Resultaten bereiken en kwaliteit leveren door die extra stap te zetten.

Pas jij bij FTE?

'Door de inspirerende omgeving en ontspannen sfeer, ben ik graag onder collega’s'

Helma Heusinkveld ∙ Actuarieel Consultant

'FTE krijgt steeds vaker opdrachten op het gebied van procesoptimalisatie. Mijn persoonlijke ambities en de ambities van FTE komen zo mooi samen'

Peter van Rooij ∙ Pensioen Consultant

'FTE voelt heel eigen. Ondanks onze groei is het een persoonlijke en hechte club'

Vivian de Wit ∙ Manager Support bij FTE Groep

'Het werk biedt veel afwisseling, je ziet veel bedrijven van binnen. Dat is leerzaam'

Roland Maissan ∙ Pensioen Consultant

'Ik wilde zelf altijd mijn eigen bedrijf naast FTE. Met FTE heb ik samen mijn business plan gemaakt, inmiddels werk ik nu 3 jaar aan mijn eigen BPF Desk'

Roeland Möller ∙ Pensioen Consultant

'FTE wil blijven vernieuwen en het beste voor zijn klanten leveren. Daar krijgt FTE, net als ik, veel energie en voldoening van'

Jeroen Akkerman ∙ Pensioen Consultant

'Ik wilde heel graag bij ons 10 jarige bestaan in Italië zijn. FTE regelde een vliegticket, zodat ik direct vanaf mijn vakantieadres kon aansluiten'

Ertugrul Bakim, ∙ Pensioen Consultant

'Ik wil mijn invloed effectiever aanwenden. FTE helpt mij daarbij met het softkills programma en coaching'

Theo de Vries ∙ Actuarieel Consultant

'Mijn ambitie? Complexiteit omtoveren tot eenvoud. Daarom doe ik, na mijn LEAN opleiding nu mee met de opleiding Business Analist'

Niels Huisman ∙ Pensioen Consultant

'FTE verwacht een ondernemende rol. Veel is mogelijk, maar je moet wel zelf aan de slag en komen met een plan'

Floris de Groot ∙ Pensioen Consultant

Onze professionals

Wil je van betekenis zijn voor opdrachtgevers? Ben je bereid om veel tijd en energie te stoppen in je eigen ontwikkeling? En, heb jij een specialisme dat past bij FTE? Kom dan bij ons werken!

Wij vinden dat wij een mooie en leuke club zijn met ervaren en communicatief sterke specialisten. Aandacht en betrokkenheid staan bij FTE Groep voorop. Onze mensen voelen zich thuis en daar zijn we trots op!

Wie zijn onze mensen? Lees meer

Wat hebben wij jou te bieden?

Uitdagende projecten
Perspectief
Plezier
Goed pakket
Ondernemerschap
Betrokkenheid
FTE’ers zijn zichzelf

Uitdagende projecten
FTE Groep voert opdrachten en projecten uit voor vrijwel alle verzekeraars, pensioenuitvoerders en fondsen. Voor top 500-NL bedrijven, IT organisaties en de semi-publieke sector. Onze FTE’ers zijn actief op operationeel en tactisch niveau en ontwikkelen zich voortdurend op inhoud, methodieken en nieuwe technologie.

Perspectief
Wij gaan ervan uit dat je bij FTE jouw ambitie wilt realiseren. Daar kom je toch voor? Wij zorgen voor de juiste opdrachten, faciliteren je opleidingen, coachen en brengen je in contact met je (ervaren) collega FTE’ers en onze partners. Kortom: wij geven je alle ruimte en eigen verantwoordelijkheid om ondernemend te zijn en jezelf te ontwikkelen. Als partner van jouw ambitie.

Plezier
FTE staat naast ondernemende ontwikkelclub, bekend om veel plezier met elkaar en gezelligheid. Onze FTE’ers zien elkaar dan ook regelmatig tijdens onze geweldige uitjes, BBQ’s, borrels, netwerkbijeenkomsten en kennissessies. Die mag jij mede initiëren en organiseren, als je dat leuk vindt natuurlijk.

Goed pakket
Uiteraard is je marktconforme beloning en mobiliteit goed geregeld. Nog belangrijker zijn wellicht de mogelijkheden om volop te investeren in jouw eigen ontwikkeling. Resultaat: jij vergroot jouw marktwaarde. Door ons werkondernemerschapsmodel profiteer je daar volop van mee.

Ondernemerschap
Een goed idee is altijd welkom. Onze FTE’ers hebben veel kennis, zitten er bovenop. Dan ontstaan vanzelf goede ideeën en initiatieven, die je kunt uitwerken in onze LABS of als business case kunt voorleggen. Daar krijg je ook alle ruimte voor. Maak jij onze opdrachtgever nog blijer of verbeter jij FTE? Wij dagen je uit.

Betrokkenheid
Wij zijn niet hiërarchisch ingesteld en werken graag samen met professionals die het leuk vinden om ambities te realiseren. FTE’ers waarderen onze openheid en de wijze waarop ze inspraak hebben in wat er gebeurt. No-nonsense en duidelijk. Wij hebben elkaar ook keihard nodig als we meerwaarde willen bieden aan onze opdrachtgevers en samen leuke opdrachten willen doen.

FTE’ers zijn zichzelf
Eerlijk gezegd: ambities realiseren kun je op veel plekken. Maar jezelf thuis voelen en jezelf zijn, wat minder. Daarom zijn wij ook trots als onze FTE’ers aangeven, zich thuis te voelen. Omdat ze gerespecteerd worden en iedereen toegankelijk is. Omdat ze serieus worden genomen en er rekening wordt gehouden met wat er speelt, zakelijk en privé. Kom langs, dan ontdek je het zelf.