Contact

Marjolijn Schotpoort – Over FTE

FTE in drie woorden
Plezier Betrokken Gezellig

FTE Groep is een fijne werkgever die met je meedenkt en voor je klaarstaat. Er is veel persoonlijke aandacht en iedereen toont interesse in elkaar. Daarnaast luistert FTE ook echt naar mijn wensen en dat voelt heel goed. Als ik bijvoorbeeld op een opdracht zit en ik heb het er niet naar mijn zin, dan kan ik dat gewoon aangeven en dan wordt er samen met mij gezocht naar een oplossing. Dat er een team achter mij staat waar ik op dat moment het gesprek mee aan kan gaan voelt echt als een warm bad.

Bij FTE is er ook volop aandacht voor je ontwikkeling. Niet alleen in de vorm van een opleiding of het opdoen van meer vakinhoudelijke kennis, maar juist ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zo ben ik onlangs een coachingstraject ingegaan met iemand van HR om mijn eigen ontwikkeling een boost te kunnen geven. En ook hier komt de persoonlijke aandacht die ik zo waardeer in FTE weer mooi naar voren.

Naast hard werken, is plezier maken ook heel belangrijk. Niet alleen plezier in het werk, maar ook met de leuke uitjes die worden georganiseerd. Denk hierbij aan een weekend weg, een tripje naar het buitenland of het organiseren van een familiedag. Op deze momenten kun je gezellig bijkletsen met collega’s en samen een leuke tijd beleven. Ik kan wel zeggen dat ik met veel plezier werk voor deze club, het is echt work hard play hard!