Contact

Verhalen

  Bilal Merabet – over FTE

  FTE en ik hadden al vroegtijdig diverse gesprekken met elkaar. Over wie ik ben, wat ik wil en welk carrièrepad ik voor mij zie. Door dit uit te vragen kon sales direct op zoek gaan naar een opdracht die bij mij en mijn ambities past. En ook HR wist op deze manier al snel wat ik nodig had op het gebied van kennis en ontwikkeling om mijn ambitie te realiseren.

  Lees meer

  Rob Steenks – over FTE

  Problemen oplossen en altijd andere mensen willen helpen. Dat is wat ik het liefste doe. Ik denk dat dit ook de reden is waarom consultancy mij zo aanspreekt. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren in mijn opdrachten.

  Lees meer

  Michiel van Dijk – over FTE

  Dat mijn wensen zo centraal staan bij FTE Groep vind ik heel prettig en het credo ‘Wij realiseren Ambities’ komt bij mij zeker tot uiting. Voor iedereen die overweegt om een overstap te maken, kan ik alleen maar zeggen dat FTE een interessante werkgever is. De werksfeer is heel ontspannen en op deze plek kunnen je ambities écht gerealiseerd worden.

  Lees meer

  Jim Gerritsen – over FTE

  Wat mij het meeste aanspreekt aan FTE Groep is dat het niet alleen maar draait om het werk. FTE heeft vooral aandacht voor mij en mijn ambities. In de eerste gesprekken kwam dit al duidelijk naar voren en kort daarna heb ik de keuze gemaakt om over te stappen naar FTE.

  Lees meer

  Jelle Offinga – over FTE

  FTE helpt niet alleen met het vinden van een opdracht, maar ook met het vinden van een rol die in lijn ligt met jouw ambities. Bij de bedrijven waar ik hiervoor heb gewerkt keek men voornamelijk naar het zo snel mogelijk wegzetten van de consultant. Uiteraard is dat ook belangrijk voor FTE, maar het is niet de leidende factor. Het werkgeluk van de consultants staat voorop.

  Lees meer

  Mitchel Masius – Over FTE

  Er is bij FTE altijd ruimte voor zelfontwikkeling. Wil ik een training of opleiding volgen die bijdraagt aan het realiseren van mijn ambitie? Dan mag ik het gaan doen, zonder dat hier ingewikkelde papieren of lange procedures voor nodig zijn. Gewoon korte lijnen en open communicatie. Precies, zoals ik het graag zie.

  Lees meer

  Irene Tram – Over FTE

  Er komt direct een positief gevoel bij mij naar boven als ik denk aan FTE Groep. Als je aangeeft waar je ambities liggen, dan houden ze hier altijd rekening mee bij het vinden van een passende (nieuwe) opdracht. Deze wendbaarheid van FTE en ook de korte lijntjes vind ik erg prettig. Daarnaast besteedt FTE ook veel aandacht aan (werk)plezier.

  Lees meer

  Julius Buijs – Over FTE

  Bij FTE voel ik mij thuis. Ik krijg hier de ruimte om mijn eigen ambitie te realiseren, ze denken met mij mee en voor mijn gevoel is ook alles bespreekbaar. Daarnaast beweegt FTE Groep mee in de markt, spelen we in op de actualiteit en delen we onze kennis met de markt en onderling als collega’s onder elkaar.

  Lees meer

  Karel Petiet – Over FTE

  FTE voegt écht daad bij woord en willen altijd ambities realiseren van opdrachtgevers en werknemers. Daarnaast is plezier een van de belangrijkste waarden van FTE. Niet alleen plezier in je werk, maar er worden regelmatig leuke uitjes georganiseerd. Dit zorgt ervoor dat je als collega’s met elkaar verbonden blijft, ondanks dat je allemaal op een andere opdracht zit.

  Lees meer

  Marjolijn Schotpoort – Over FTE

  FTE Groep is een fijne werkgever die meedenkt en voor je klaarstaat. Er is veel persoonlijke aandacht en iedereen toont interesse in elkaar. Daarnaast luistert FTE ook echt naar mijn wensen en dat voelt heel goed. Als ik bijvoorbeeld op een opdracht zit en ik heb het er niet naar mijn zin, dan kan ik dat gewoon aangeven en dan wordt er samen met mij gezocht naar een oplossing.

  Lees meer

  Moray Dekkers – Over FTE

  Binnen FTE wordt er kennis met elkaar gedeeld en is er de mogelijkheid om te netwerken. FTE richt zich niet op 1 sector, we bewegen mee met de markt en zijn in staat om goed in de spelen op de behoeftes van de klant. Door de verschillende expertisegebieden is er veel kennis in huis en daar doe je als consultant bij FTE zeker je voordeel mee!

  Lees meer

  Mitchel Nooij – Over FTE

  FTE is fris, ambitieus en laagdrempelig en een plek waar je gewoon lekker jezelf kunt zijn. Toen ik startte op een nieuwe opdracht in een voor mij nieuwe rol gaf ik aan dit best spannend te vinden. Ik werd vervolgens direct gekoppeld aan een senior collega, zodat hij mij op weg kon helpen. Dat FTE beschikt over zo’n achterban en dat je van elkaar kan leren, vind ik heel prettig.

  Lees meer

  Famke van der Loon – Over FTE

  De open sfeer was al direct voelbaar toen ik mijn eerste voet hier binnenzette op kantoor. Iedereen is heel benaderbaar en daardoor kan ik gemakkelijk aangeven wat ik wil, in dat opzicht is niets te gek. FTE kijkt ook altijd welke opdrachten het beste passen bij mijn groei en persoonlijke ambities, zodat ik bij een opdracht ook volledig op mijn plek zit.

  Lees meer

  Karla Fluks – Over FTE

  FTE helpt ook bij het realiseren van mijn ambities. Als tiener heb ik altijd al interesse gehad in IT, maar ik heb er nooit écht iets mee gedaan. Binnen de pensioenwereld zie ik dat alles steeds meer geautomatiseerd wordt. Ik wil nu het inhoudelijke aspect van mijn werk graag meer combineren met IT. Bij FTE krijg ik deze kans.

  Lees meer