Contact

Verhalen

  Roland Maissan – Over FTE

  Ik vind het prettig dat alles bespreekbaar is bij FTE. Er is ruimte voor nieuwe ideeën, voor ontwikkeling of het volgen van een opleiding. Zo heb ik bijvoorbeeld de opleiding tot Insights Discovery Practitioner gevolgd. Hierdoor krijgt iedere consultant een profiel wat inzicht geeft in zichzelf en bijdraagt aan je eigen persoonlijke ontwikkeling.

  Lees meer

  Peter van Rooij – Over FTE

  Bij FTE is er veel ruimte om te leren of een opleiding te volgen, dit wordt zelfs gestimuleerd. Ook denk ik bij FTE aan een ongedwongen sfeer. Het is een fijne werkgever met aandacht voor jou als persoon. Ook als er dingen privé spelen krijg je de ruimte en leven ze met je mee. Hierdoor gaat de relatie met FTE een stap verder dan slechts op zakelijk vlak.

  Lees meer

  Berend Schilstra – Over FTE

  FTE staat voor mij voor een nieuwe fase. Ik had behoefte aan een andere werkgever en nieuwe energie. Daarnaast wilde ik graag aan de slag op het gebied van Lean en verandermanagement. Bij FTE heb ik deze mogelijkheid gekregen. Al sinds dag één voel ik mij enorm welkom. Direct had ik het gevoel van: “Wauw, hier gaan wij iets moois van maken met z’n allen”.

  Lees meer

  Jay Ragho – Over FTE

  FTE is mijn werkfamilie. Ik weet precies wat ik aan ze heb en ze proberen mij écht verder te helpen in de ontwikkeling. Dit vind ik erg belangrijk. FTE is een hechte club, waar ik mij welkom voel. De warme sfeer, is letterlijk voelbaar wanneer je samen bent. Sommige collega’s spreek ik een half jaar niet, maar toch voelt het alsof ik ze heel goed ken.

  Lees meer

  Karla Fluks – Over FTE

  FTE helpt ook bij het realiseren van mijn ambities. Als tiener heb ik altijd al interesse gehad in IT, maar ik heb er nooit écht iets mee gedaan. Binnen de pensioenwereld zie ik dat alles steeds meer geautomatiseerd wordt. Ik wil nu het inhoudelijke aspect van mijn werk graag meer combineren met IT. Bij FTE krijg ik deze kans.

  Lees meer

  Famke van der Loon – Over FTE

  De open sfeer was al direct voelbaar toen ik mijn eerste voet hier binnenzette op kantoor. Iedereen is heel benaderbaar en daardoor kan ik gemakkelijk aangeven wat ik wil, in dat opzicht is niets te gek. FTE kijkt ook altijd welke opdrachten het beste passen bij mijn groei en persoonlijke ambities, zodat ik bij een opdracht ook volledig op mijn plek zit.

  Lees meer