Contact

Verhalen

  Irene Tram – Over FTE

  Er komt direct een positief gevoel bij mij naar boven als ik denk aan FTE Groep. Als je aangeeft waar je ambities liggen, dan houden ze hier altijd rekening mee bij het vinden van een passende (nieuwe) opdracht. Deze wendbaarheid van FTE en ook de korte lijntjes vind ik erg prettig. Daarnaast besteedt FTE ook veel aandacht aan (werk)plezier.

  Lees meer

  Julius Buijs – Over FTE

  Bij FTE voel ik mij thuis. Ik krijg hier de ruimte om mijn eigen ambitie te realiseren, ze denken met mij mee en voor mijn gevoel is ook alles bespreekbaar. Daarnaast beweegt FTE Groep mee in de markt, spelen we in op de actualiteit en delen we onze kennis met de markt en onderling als collega’s onder elkaar.

  Lees meer

  Karel Petiet – Over FTE

  FTE voegt écht daad bij woord en willen altijd ambities realiseren van opdrachtgevers en werknemers. Daarnaast is plezier een van de belangrijkste waarden van FTE. Niet alleen plezier in je werk, maar er worden regelmatig leuke uitjes georganiseerd. Dit zorgt ervoor dat je als collega’s met elkaar verbonden blijft, ondanks dat je allemaal op een andere opdracht zit.

  Lees meer

  Marjolijn Schotpoort – Over FTE

  FTE Groep is een fijne werkgever die meedenkt en voor je klaarstaat. Er is veel persoonlijke aandacht en iedereen toont interesse in elkaar. Daarnaast luistert FTE ook echt naar mijn wensen en dat voelt heel goed. Als ik bijvoorbeeld op een opdracht zit en ik heb het er niet naar mijn zin, dan kan ik dat gewoon aangeven en dan wordt er samen met mij gezocht naar een oplossing.

  Lees meer

  Moray Dekkers – Over FTE

  Binnen FTE wordt er kennis met elkaar gedeeld en is er de mogelijkheid om te netwerken. FTE richt zich niet op 1 sector, we bewegen mee met de markt en zijn in staat om goed in de spelen op de behoeftes van de klant. Door de verschillende expertisegebieden is er veel kennis in huis en daar doe je als consultant bij FTE zeker je voordeel mee!

  Lees meer

  Hamdi Kebapci – Over FTE

  Ik leer graag van collega’s en volg opleidingen om mijzelf te kunnen blijven ontwikkelen. In de afgelopen jaren ben ik van operationeel, doorgegroeid naar de meer strategische opdrachten. Ik ben blij dat ik binnen de muren van FTE mijzelf kan blijven ontwikkelen. Zo maak ik mooie stappen in mijn carrière en kan ik uitdagende opdrachten blijven doen.

  Lees meer

  Mitchel Nooij – Over FTE

  FTE is fris, ambitieus en laagdrempelig en een plek waar je gewoon lekker jezelf kunt zijn. Toen ik startte op een nieuwe opdracht in een voor mij nieuwe rol gaf ik aan dit best spannend te vinden. Ik werd vervolgens direct gekoppeld aan een senior collega, zodat hij mij op weg kon helpen. Dat FTE beschikt over zo’n achterban en dat je van elkaar kan leren, vind ik heel prettig.

  Lees meer

  Famke van der Loon – Over FTE

  De open sfeer was al direct voelbaar toen ik mijn eerste voet hier binnenzette op kantoor. Iedereen is heel benaderbaar en daardoor kan ik gemakkelijk aangeven wat ik wil, in dat opzicht is niets te gek. FTE kijkt ook altijd welke opdrachten het beste passen bij mijn groei en persoonlijke ambities, zodat ik bij een opdracht ook volledig op mijn plek zit.

  Lees meer

  Karla Fluks – Over FTE

  FTE helpt ook bij het realiseren van mijn ambities. Als tiener heb ik altijd al interesse gehad in IT, maar ik heb er nooit écht iets mee gedaan. Binnen de pensioenwereld zie ik dat alles steeds meer geautomatiseerd wordt. Ik wil nu het inhoudelijke aspect van mijn werk graag meer combineren met IT. Bij FTE krijg ik deze kans.

  Lees meer