Contact

Famke van der Loon – Over FTE

FTE in drie woorden
Betrokken Plezier Goede sfeer

Een goede sfeer, dat is waar ik aan denk bij FTE Groep. Deze open sfeer was al direct voelbaar toen ik mijn eerste voet hier binnen zette op kantoor. Iedereen is heel benaderbaar en daardoor kan ik gemakkelijk aangeven wat ik wil, in dat opzicht is niets te gek. FTE kijkt ook altijd welke opdrachten het beste passen bij mijn groei en persoonlijke ambities, zodat ik bij een opdracht ook volledig op mijn plek zit. Samen streven we naar het beste resultaat.

Naast dat FTE kijkt naar een passende opdracht, is er ook ruimte om mijzelf verder te ontwikkelen. Er zijn veel mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen. Momenteel ben ik bezig met de opleiding personeel & organisatie. Ik volg deze opleiding online en binnenkort mag ik examen doen. Ook krijg ik bij FTE de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen binnen een nieuwe branche. Van pensioenen tot overheid, er zijn genoeg mogelijkheden om uit te zoeken wat ik wil en waar we naar toe gaan.

Ook denk ik bij FTE aan plezier. Er wordt dagelijks op kantoor gezellig met elkaar geluncht en regelmatig worden er uitjes en vakanties georganiseerd. Mijn mooiste herinnering aan FTE is toch wel toen ik net een week gestart was met mijn eerste opdracht. Er is toen voor het hele team een groot borrelpakket afgeleverd. Dit werd op de werkvloer erg gewaardeerd en hierdoor konden we mijn start gezamenlijk vieren. Met kerst is er nogmaals een borrelpakket afgeleverd. De betrokkenheid en het willen creƫren van een goede sfeer, is ook hier weer duidelijk voelbaar.