Contact

Vivian de Wit

Manager Support

Ik ben Vivian en ik woon in Vleuten. Ik vind het fijn om een aantal keer per week te sporten in de sportschool en ik volg Formule 1 net als veel van mijn collega’s. Ook geniet ik optimaal van de kinderen van mijn zus. Ik ben een echte trotse tante! Als het gaat om vakanties, kan ik enorm genieten van een zonnige bestemming of een wintersportvakantie. Vier jaar geleden ben ik voor het eerst op wintersport geweest met FTE en sindsdien vind ik het heerlijk om te snowboarden.

In 2008 ben ik begonnen bij FTE als Office Manager. Na al die jaren heb ik het nog steeds ontzettend naar mijn zin bij deze toffe club en ben ik inmiddels doorgegroeid naar Manager Support. Een plek die mij goed past en wat ik ook erg leuk vind. In mijn rol als Manager Support ben ik verantwoordelijk voor het Supportteam. Met elkaar zorgen wij ervoor dat al onze collega’s ondersteunt worden en dat zij hun eigen werk kunnen doen. Ik vind het erg leuk om mijn jarenlange FTE-ervaring in te zetten om mijn collega’s te helpen vanuit de spilfunctie die ik in het bedrijf heb. Waar ik het meest trots op ben, is de cultuur bij FTE. Iedereen kan zichzelf zijn en de sfeer is erg fijn. Onze uitjes zijn erg gezellig. Dat is onze kracht!

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.