Contact

Vivian de Wit

Manager Operations

Ik ben Vivian (1987) en ik woon samen met mijn dochtertje Emmy (2022) in Vleuten. Ik vind het leuk om samen met haar leuke dingen te ondernemen. Wij zijn veel bij familie en ik geniet naast het moeder zijn ook van mijn rol als tante van 2 neefjes en 2 nichtjes. Ik vind het fijn om te sporten in de sportschool en ik volg Formule 1 net als veel van mijn collega’s. Als het gaat om vakanties, kan ik enorm genieten van een zonnige bestemming of een wintersportvakantie. Een aantal jaar geleden ben ik voor het eerst op wintersport geweest met FTE en sindsdien vind ik het heerlijk om te snowboarden.

In 2008 ben ik begonnen bij FTE als Office Manager. Na al die jaren heb ik het nog steeds ontzettend naar mijn zin bij deze toffe club en ben ik inmiddels doorgegroeid naar Manager Operations. Een plek die mij goed past en wat ik ook erg leuk vind. In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor HR, Recruitment en het Supportteam. Ik vind het erg leuk om mijn jarenlange FTE-ervaring in te zetten om mijn collega’s te helpen vanuit de spilfunctie die ik heb binnen het bedrijf. Waar ik het meest trots op ben, is de cultuur bij FTE. Iedereen kan zichzelf zijn en de sfeer is erg fijn. Onze uitjes zijn erg gezellig. Dat is onze kracht!

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.