Contact

Romy Wienen

Business Manager

Hi! Ik ben Romy (1995), ben geboren in Nijmegen en opgegroeid in de Heilig-Landstichting. Inmiddels woon ik zelf in Berg en Dal. De fanatieke wandelaar of hardloper zal deze omgeving wel kennen vanwege de Vierdaagse en de Zevenheuvelenloop. Overigens, als je meer een feestbeest bent, zal je Nijmegen ongetwijfeld kennen van de zomerfeesten!
Ik ben opgegroeid in een warm gezin, met 2 liefdevolle ouders, een oudere broer en een jonger broertje. Als middelste van de 3 met 2 broers, sta ik mijn mannetje (of nouja, vrouwtje) wel.
In mijn vrije tijd ben ik veel samen met vriendinnen/vrienden en familie, maar ik wandel ook graag alleen door de mooie omgeving die ik mijn “achtertuin” mag noemen.
Daarnaast ga ik graag lekker uit eten, of borrelen in de stad, of met de hele familie samen aan tafel bij mijn ouders in de tuin.
Gezelligheid staat wel centraal in mijn vrije tijd. Deze gezelligheid zoek ik niet alleen in Nijmegen op, maar ga ook graag lekker weg. Gedurende mijn jaar heb ik altijd verschillende weekendjes weg staan naar allerlei verschillende bestemmingen.

Wat betreft mijn carrière; Ik heb mijn opleiding Manager Ondernemer Horeca afgerond in Arnhem en heb daarna 5 jaar mogen werken in Wijchen bij een leuke horeca onderneming waar van alles werd georganiseerd. Na deze 5 jaar was ik toe aan een nieuwe stap en ben ik in de arbeidsbemiddeling terechtgekomen. Hier heb ik ruim 4,5 jaar gewerkt bij Tempo Team in regio Noord-West. Na verschillende ervaringen hier opgedaan te mogen hebben, was ik toen aan een nieuwe stap. Toen kwam FTE daar voorbij! Sinds mei ‘24 heb ik mij toe mogen voegen aan deze leuke club mensen en ga ik met veel enthousiasme aan de slag als Business Manager.

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.