Contact

Sylvaine van Rooijen

Business Manager

Ik ben Sylvaine, 32 jaar oud en woonachtig in Amsterdam. Opgegroeid met een franse moeder is Zuid-Frankrijk mijn tweede thuis en een bourgondische levensstijl mij met de paplepel ingegoten. In mijn vrije tijd ben ik graag actief. Ik vind veel leuk; van yoga tot rocycle en heb ik een nieuwe hobby gevonden in padel. Ook wel nodig om balans te houden, want daarnaast ben ik een groot fan van lekker eten en drinken. Verder breng ik graag mijn tijd door met vrienden en familie en word ik erg blij van zon, zee en reizen. Ik heb veel mooie reizen gemaakt en vind het altijd leuk om daarover te praten en tips uit te wisselen.

Na een communicatie opleiding ben ik zeven jaar werkzaam geweest als Accountmanager en in deze hoedanigheid bij FTE gestart als Business Manager. Al snel ontstond de wens een switch te maken in de richting van HR. FTE realiseert ambities en zo ook die van mij. Nu ben ik dan ook werkzaam als People Manager en heb ik het in deze rol en bij FTE heel erg naar mijn zin!

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.