Contact

Dagmar van Gelsdorp

People Manager

Mijn naam is Dagmar en ik woon momenteel in Bussum, hier ben ik ook opgegroeid. Daarnaast ben ik ook veel te vinden in Amsterdam bij vrienden of familie.
Als ik niet aan het werk ben, dan heb ik een leuk en sociaal leven waar ik veel tijd met vrienden en familie doorbreng. Ik ben een liefhebber van goed eten, geniet van heerlijke wijnen en ga ik graag op vakantie naar warme landen of steden.

Na mijn studie begon ik te werken in de televisiewereld, waar ik achter de schermen werkte. Hier ontdekte ik al snel dat ik het werken met mensen erg leuk vind. Dit leidde me uiteindelijk naar de arbeidsbemiddeling, waar ik als HR consultant en Senior Corporate Recruiter ervaring heb opgedaan. Mijn overtuiging is dat succes ontstaat wanneer mensen met diverse achtergronden en talenten worden samengebracht. Dit is ook de rode draad geweest in mijn loopbaan tot nu toe.

Wil je een keer kennismaken of weten wat ik voor jou kan betekenen binnen FTE? Kom gezellig koffie drinken bij ons clubhuis!

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.