Contact

Merel van Straalen

Office Manager

Ik ben Merel (1997) en kom oorspronkelijk uit Hoogkarspel, een leuk dorpje in West-Friesland. Hier ben ik opgeroeid in een warm gezin en heb ik een mooie familie om mij heen. Sinds 2021 woon samen met mijn vriend Bart en onze hond Guus (een Bernedoodle) in Montfoort. Hier hebben wij ook een fijne vrienden- en familiekring om ons heen. Bart is kaasboer op de markt en regelmatig ben ik daar op zaterdag te vinden om hem te helpen. Ik kan enorm genieten van uitjes met vrienden en familie met een hapje en drankje. Ook vind ik het leuk om te koken, te sporten en dagjes te gaan shoppen. Kermis Hoogkarspel en Wervershoof staan vast in mijn agenda en vakanties plan ik ook jaarlijks in.

Ik ben afgestudeerd als cliƫntbegeleider in de gehandicaptenzorg en heb hier twee jaar in gewerkt. In 2018 heb ik de switch gemaakt naar Office Manager en sinds 2022 ben ik werkzaam bij FTE Groep. Ik krijg energie van mensen blij maken, een waardevolle bijdrage te leveren aan de bedrijfscultuur. Ik zit helemaal op mijn plek wanneer ik als een spin in het web kan werken.

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.