Contact
FTE Events

OutSystems JumpStart Course

11 mei 2018

Digitale Transformatie
FTE Groep wil graag een bijdrage leveren aan het realiseren van de ambities van haar opdrachtgevers in dit tijdperk van digitale transformatie. Een van de waarneembare trends is de toename van de vraag naar bedrijfsapplicaties en tegelijkertijd het tekort aan programmeurs. Dit heeft geleid tot de acceptatie van no-code (WEM/ Betty Blocks) en low-code platformen (Mendix / OutSystems). Omdat OutSystems ook bij onze opdrachtgevers (bijvoorbeeld Scildon) inmiddels succesvol wordt gebruikt wordt het hoog tijd voor een nadere kennismaking.

OutSystems
OutSystems is een van de toonaangevende low-code ontwikkeling platformen waarmee je jouw volledige toepassing visueel kunt ontwikkelen, eenvoudig kunt integreren met bestaande systemen en jouw eigen aangepaste code kunt toevoegen wanneer jij die nodig hebt. Het is gemaakt door ingenieurs met een obsessieve aandacht voor detail en elk aspect van ons platform is ontworpen om jou te helpen betere web- en mobiele apps sneller te bouwen en te leveren.

Waarom zou je de OutSystems Jump Start Course van FTE Groep bijwonen?
In deze eendaagse training krijg je een end-to-end overzicht van OutSystems en het OutSystems Platform. Je leert hoe het platform jou en jouw team kan helpen bij het plannen, ontwikkelen, wijzigen, implementeren en beheren van bedrijfsapplicaties. De training bevat verschillende demo’s, oefeningen en veel Q & A-tijd om al je vragen beantwoord te krijgen.