Contact
Nieuws
5 september 2023

Business Improver Henok over FTE

Toen ik op zoek ging naar een nieuwe werkgever wilde ik terecht komen op een warme plek, waar iedereen met elkaar betrokken is, waar genoeg ontwikkelmogelijkheden zijn en waar ik mijzelf kan zijn als persoon. Ik vond het bij hier bij FTE.

FTE Groep is een gezellige, open en betrokken club en de lijntjes zijn kort. Ik vind het prettig dat mijn Business Manager bij FTE écht zoekt naar een opdracht die past bij mij. Er werd goed uitgevraagd van tevoren wie ik ben, wat ik zoek en wat mijn ambities zijn. Dit resulteerde in extreem snel schakelen tussen de Business Manager en mijn huidige opdrachtgever. Ik werd namelijk in de avond voorgesteld bij de opdrachtgever, nog voordat ik het zelf wist! Dit was mogelijk, omdat de Business Manager van FTE precies wist wat ik zocht. Door tijdig te schakelen zit ik nu op een mooie opdracht die mij uitdaagt en helemaal past bij mijn ambities.

Wat ik verder zo waardeer bij FTE is dat er een eerlijk beeld werd geschetst tijdens de sollicitatiegesprekken. Ik omring mij nu met leuke collega’s in een omgeving waar iedereen elkaar wilt helpen, zelfs als je elkaar nog niet (goed) kent. Ook ben ik gelijk aan de slag gegaan om mijzelf verder te ontwikkelen en volg ik nu een cursus Power BI en Scrum. Zoek jij ook een werkgever met een gezellig clubhuis en waarbij jouw ambities op nummer één staan? Kom dan werken bij FTE of ontdek in deze interactieve ervaring meer over FTE en wie weet verwelkom ik jou binnenkort als nieuwe collega.