Contact
Nieuws
29 maart 2023

Business Improver Mitchel over FTE

Ruimte krijgen voor eigen initiatief, de mogelijkheid om je te ontwikkelen, plezier hebben en een open cultuur. Het zijn voor mij belangrijke elementen die ik graag terug wil zien bij een werkgever. Vooral het hebben van plezier is de belangrijkste driver die ik zoek in mijn werk. Gelukkig vond ik deze elementen al snel bij FTE.

Bij deze club voel ik mij gehoord en vind ik het fijn dat er écht naar mij geluisterd wordt. FTE staat voor het realiseren van ambities en hierdoor is de betrokkenheid onderling ook erg groot. Er wordt actief meegedacht met wat ik nodig heb en wat ik wil. Ben ik uitontwikkeld op een opdracht? Dan zoekt FTE voor mij een nieuwe waar ik mijn plezier weer in kwijt kan en genoeg uitgedaagd word. Ook is er altijd ruimte voor zelfontwikkeling. Wil ik een training of opleiding volgen die bijdraagt aan het realiseren van mijn ambitie? Dan mag ik het gaan doen, zonder dat hier ingewikkelde papieren of lange procedures voor nodig zijn. Gewoon korte lijnen en open communicatie. Precies, zoals ik het graag zie.

Naast dat FTE betrokken is bij mij en het realiseren van mijn ambitie, ben ik ook betrokken bij FTE. Ik ben graag bij de events en borrels die FTE organiseert en denk mee over de toekomst van de organisatie. Wil jij ook werken bij een organisatie waar altijd ruimte is voor eigen inbreng? Solliciteer dan op een van de vacatures bij FTE en wie weet worden wij binnenkort collega’s!