Contact
Nieuws
9 december 2021

De kracht van cultuur

De kracht van FTE Groep zit voornamelijk in onze ijzersterke cultuur. Onze cultuur verbindt! We zijn een informele club en heel mensgericht. Daar hoeven we geen moeite voor te doen, het is echt wie wij zijn, het zit in ons DNA. De binding met elkaar komt niet alleen door onze uitjes, maar ook doordat wij structurele aandacht geven aan onze medewerkers. Door met elkaar in gesprek te blijven, weten we wat de ander drijft en wat nodig is om iedereen betrokken te houden.

Het zit in ons DNA om mensen verder te willen helpen en daarom realiseren wij zo graag de ambities van onze medewerkers en opdrachtgevers. Onze medewerkers willen graag vooruit, zichzelf verder ontwikkelen en interessant blijven voor de markt. FTE Groep stimuleert dit door te faciliteren in middelen en door mogelijkheden te bieden om je verder te kunnen ontwikkelen. Daarnaast hebben wij voldoende kennis in huis en kunnen medewerkers zich optrekken aan elkaar binnen onze organisatie.

Wij geloven dat als onze medewerkers tevreden zijn, dit ook een positief effect heeft bij onze opdrachtgevers. Zelf monitoren we uiteraard ook de behoeften uit de markt en luisteren we naar de vraag vanuit de klant. We maken met iedere medewerker een stappenplan op maat om te kijken welk loopbaanpad er bewandeld kan worden om daadwerkelijk zijn of haar ambitie te kunnen realiseren.

Wil jij ook jouw eigen ambities realiseren? Solliciteer dan op een van onze vacatures bij FTE Groep.