Contact
Nieuws
23 november 2017

FTE Groep en Miqado gaan samenwerken

FTE Groep en Miqado slaan de handen ineen en gaan samenwerken op het gebied van transities en migraties. Beide partijen geloven sterk in samenwerking. ”Naar onze mening komen in deze markt, waarin oplossingen vaak breed en complex zijn, de beste oplossingen van specialisten die hun krachten bundelen en op elkaar ingespeeld zijn”, aldus Cees van der Blom, partner bij Miqado.

Miqado beschikt over jarenlange ervaring met transities. Inmiddels heeft Miqado een ‘end user driven’ platform ontwikkeld, dat door eindgebruikers zelf kan worden ingeregeld. Pensioenuitvoerders kunnen hiermee zelf transities uitvoeren en een migratiestraat inrichten. In de praktijk betekent dit wel een extra beslag op expertise en capaciteit. FTE Groep, al sinds 2006 gespecialiseerd in het pensioendomein en met name actief in de change omgeving, werkt met circa 100 ervaren professionals in de sector. Denis Slootman, directeur FTE Groep: ‘Onze business specialisten beschikken over enorm veel domeinkennis en ervaring op het gebied van migraties en transities en alle facetten die daar een rol in spelen. We zijn betrokken bij veel transities en migraties en zijn goed bekend met het platform van Miqado’.

De samenwerking biedt pensioenorganisaties ondersteuning waar nodig tot aan volledige ontzorging. We kunnen daarmee echt meerwaarde bieden aan onze opdrachtgevers.