Contact
Nieuws
30 juli 2020

FTE Summer Course Power BI

Voor de thuisblijvers onder onze medewerkers hebben we een FTE Summer Course Power BI georganiseerd. Microsoft Power BI is een interactieve tool voor het visualiseren van data dat door onze opdrachtgevers veel gebruikt wordt. Door het visualiseren van data krijg je betere inzichten en met deze inzichten worden steeds vaker belangrijke beslissingen genomen.

Tijdens de FTE Summer Course maken we onze medewerkers wegwijs in Microsoft Power BI om ze vervolgens voor te bereiden op het “Analyzing Data with Microsoft Power BI” examen. In een groep werken we samen naar dit examen toe onder begeleiding van onze Power BI specialist, Hans Stoevelaar. Hij is een ervaren Power BI gebruiker en heeft al verschillende opdrachten hiervoor uitgevoerd.

In drie avonden stomen we de kandidaten klaar voor het examen. We sluiten af met een praktijkopdracht en we vertellen elkaar welke inzichten we hebben gekregen. Het is leuk om een dashboard te maken maar hoe zorg je er voor dat dit dashboard aansluit bij de gewenste inzichten van je opdrachtgever? Door die resultaten te verreiken met domeindeskundigheid van onze medewerkers zorgen we ervoor dat onze opdrachtgevers die belangrijke beslissingen kunnen nemen op basis van data.

Wil je meer weten over onze Power BI training, neem contact op met Mitchel via: mnooij@ftegroep.nl.