Contact
Nieuws
30 juli 2021

Hamdi Kebapci: “als functioneel analist is geen dag hetzelfde”

Hamdi Kebapci is consultant bij FTE Groep. In januari is hij gestart bij Blue Sky Group als functioneel analist. Hij vertelt graag meer over zijn werkzaamheden en zijn rol binnen het implementatieteam.

Bij Blue Sky Group maak in onderdeel uit van het implementatie team. Met een groot team collega’s verzorgen wij de implementatie van nieuwe klanten, zoals nu voor Mars Pensioenfonds. We staan nu in de analysefase van de migratie, wat betekent dat ik veel bestanden analyseer, bezig ben met het opstellen van de eerste programmabeschrijvingen en voor de eerste opgeleverde programmatuur tests uitvoer en testverslagen opstel. Daarnaast ben ik gezamenlijk met de collega’s binnen het implementatieteam verantwoordelijk voor de planning van ons team, neem ik deel van de dagstart en bewaak ik gestelde deadlines.

Naast het verzorgen van nieuwe migraties, ben ik ook verantwoordelijk voor de nazorg van afgeronde migraties. Deze combinatie maakt mijn rol als functioneel analist afwisselend en uitdagend. Geen dag is hetzelfde en dat vind ik heerlijk.