Contact
Nieuws
10 maart 2023

Maak kennis met Henok

Schakelen met diverse stakeholders en tegelijkertijd bezig zijn met innovatieve en strategische oplossingen die betrekking hebben met data en IT, geeft mij energie!

Data is inmiddels het heden en niet meer ‘de toekomst’. Ik geloof erin dat wanneer waarde gecreëerd wordt aan data, het elke organisatie verder helpt strategische oplossingen te creëren. Daarachter zit ook een goede werkwijze en IT-structuur. Terwijl data het heden is, liggen hier nog steeds genoeg kansen voor organisaties.

Mijn ervaring zit in organisaties helpen data-driven te werken, data-analyses uitvoeren, implementatie van nieuwe IT-systemen en schakelen tussen verschillende teams op alle niveaus van een organisatie (van directie tot aan business).

Mijn analytische skills en stakeholder management vaardigheden komen het meest tot zijn recht in projecten waarbij ik organisaties verder help om meer data-driven te worden door te werken met nieuwe IT-oplossingen. Ik vind het belangrijk om organisaties te kunnen helpen, door waarde te creëren aan data en hier effectief mee om te gaan. Op deze manier ontwikkelen we samen strategische oplossingen.

Met mijn sterke analytische vaardigheden en strategische blik weet ik gemakkelijk tot de kern te komen en daarmee een oplossing te creëren. Met mijn ervaring weet ik innovatieve en strategische oplossingen over te brengen naar de business, daarbij rekening houdend met de impact op de business.

Heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van een data-dashboard, data-analyse, implementatie- en change management van nieuwe IT-systemen? Dan komt Henok graag met je in contact!