Contact
Nieuws
31 maart 2023

Maak kennis met Idris

Het ondersteunen van de change in de business, waardoor werkplezier, efficiëntie en klantwaarde verhoogd worden, geeft mij een enorme kick!

Iedere organisatie is anders en brengt dus eigen uitdagingen met zich mee. Organisatieverandering werkt het beste vanuit een basis van vertrouwen; de omgeving en cultuur verandert en dus ontstaat er veel onzekerheid. Mijn eerste uitgangspunt is dan ook om die vertrouwensband te creëren met de stakeholders. Vervolgens ga ik aan de slag om de organisatie stapje voor stapje te verbeteren. Resultaatgericht, maar altijd oog voor de mens om maatwerk te leveren waar nodig.

Samen met mijn verloofde Edith en zoontje Jahan woon ik in het mooie Den Haag. Ik hou van zwemmen en heb lang aan vechtsport gedaan. Verder zijn we gek op het maken van verre reizen en om samen de wereld te ontdekken. De vechtersmentaliteit heeft zich inmiddels vertaald in een sterk doorzettingsvermogen; wat ik start rond ik af, linksom of rechtsom! En die ontdekkingsreiziger in mij zit heel erg in het feit dat ik altijd wil blijven leren. Ik sta altijd open voor feedback, maar schroom zeker niet om die feedback terug te geven. Niets is mooier dan altijd blijven leren en ontwikkelen!

Als kind van een familie met verschillende culturen en religie ben ik opgegroeid als een open mens en ben ik erg flexibel en pragmatisch ingesteld. Met mijn sterk ontwikkeld empathisch vermogen kan ik snel op de wensen van de stakeholders inspringen en zorg ik voor een goede werkrelatie. Ik ben communicatief vaardig en altijd zeer betrokken bij het werk waarvoor ik ben ingevlogen.

Onmogelijkheden bestaan bij mij niet; er is altijd wel een oplossing of mogelijkheid te bedenken om zaken voor elkaar te krijgen!  Samen komen we er altijd wel uit!

Op zoek naar een Change (LEAN) expert?  Neem contact op met FTE!