Contact
Nieuws
23 februari 2023

Maak kennis met Jelmer

Samen met mijn projectteam een optimaal resultaat nastreven en samen met hen écht het verschil maken, geeft mij energie!

Wanneer ik nieuwe organisaties en nieuwe mensen leer kennen, ben ik helemaal in mijn element. Hier ligt mijn kracht als PMO’er. Door snel bekend te raken met nieuwe omgevingen, kan ik mijn projectresultaten goed laten landen en binnen de organisatie integreren. Ik ben groeigericht met een sterke focus. Ook heb ik een ijzeren zelfdiscipline door mijn verleden als voetballer waarin ik jarenlang op hoog niveau gevoetbald heb.

Ik ben getrouwd met mijn vrouw Sheila en woon samen met haar in Leiden. Ik ben erg sportief ingesteld en beoefen daarom meerdere sporten waaronder voetbal en tennis, maar ook in de sportschool ben ik regelmatig te vinden. Daarnaast ben ik gek op reizen en vind ik het heerlijk om andere culturen en de keukens van dat land te leren kennen. Dezelfde nieuwsgierigheid neem ik ook mee naar mijn opdrachtgevers.

Ik ben communicatief en sociaal vaardig, en altijd oprecht betrokken bij mijn gesprekspartners. Hierdoor heb ik een sterke verbinding met mijn opdrachten en opdrachtgevers, en weet ik mijn stakeholders op juiste wijze te betrekken.

Bovendien denk ik altijd in kansen, maar laat ik mij ook zeker door tegenslagen niet remmen. Ik ben vindingrijk en zit niet snel om een idee of oplossing verlegen.

Ook een PMO’er nodig? Neem contact met ons op!