Contact
Nieuws
24 april 2023

Maak kennis met Julius

Het voor anderen ontrafelen van de black-box genaamd pensioenen, dat is mijn ambitie!

Ik geloof in de combinatie van inhoudelijke kennis en een menselijke aanpak. Als Business Analist krijg enorm veel energie van het oplossen van complexe (pensioen) vraagstukken en het overbrengen van kennis op anderen. Pensioen blijft immers voor veel mensen een black-box. Daarbij zoek ik altijd naar manieren om dingen sneller en beter te kunnen doen. Dit alles doe ik met een gezonde dosis (flauwe) humor en waar kan met een knipoog.

Ook vind ik het erg belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen, zowel als persoon als kennisinhoudelijk. Zo heb ik de stap gemaakt van pensioeninhoudelijke specialist naar een bredere rol van Business Analist binnen een groot softwareproject. Hier werk ik samen met collega’s uit Nederland, de Filipijnen en Portugal aan hét pensioenplatform voor de toekomst. Het vertalen van complexe pensioenmaterie naar begrijpelijke functionaliteit voor buitenlandse developers is uitdagend maar bovenal erg leuk.

Ik ben een geboren en getogen Brabander en woon in het pittoreske Son en Breugel. Buiten mijn werk ben ik veel met sport bezig, ik voetbal – op zeer bescheiden niveau – en probeer regelmatig te hardlopen. Ook bezoek ik graag voetbalwedstrijden, zo heb ik al ruim 15 jaar een seizoenkaart bij Feyenoord. Mijn grootste passie is Geschiedenis, een liefde die ik deel met mijn vader en mijn broer. Zo proberen we regelmatig een geschiedenis georiënteerd tripje te organiseren. In mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik vooral met de toekomst bezig (pensioenen) en duik ik in mijn vrije tijd graag in het verleden.

Ook een Business Analist nodig? Neem dan contact op met FTE!