Contact
Nieuws
29 juli 2021

Mohamed Zarouali: “ik werk graag hands-on en dicht bij de operatie”

Samen met de organisatie op zoek gaan naar verbeterkansen, deze optimaal benutten en ambities realiseren, daar krijg ik energie van!

Met veel enthousiasme help ik organisaties in het zetten van stappen op het gebied van procesoptimalisatie. Vanuit mijn bedrijfskundige achtergrond en kennis van Lean en Agile combineer ik theorie en praktijk. Ik werk daarbij graag hands-on en dicht bij de operatie en ik neem organisaties actief mee met behulp van bijv. dashboards.

Het overtuigen van mensen van de toegevoegde waarde van een verandering vind ik het leukste, maar tegelijkertijd ook het meest uitdagende aan mijn rol. Niet iedereen staat te springen om veranderingen, maar toch ontkom je er niet aan. Relatief kleine veranderingen kunnen al leiden tot grote resultaten, zoals een verhoogde productiviteit en kortere doorlooptijd, maar ook meer beschikbare tijd om verder te verbeteren en personeel op te leiden.

Het continu willen verbeteren is in mijn vrije tijd terug te zien op het voetbalveld, waarbij wij als team na de wedstrijd de verbeterpunten bespreken en onze trainingen actief op aanpassen. Dit om een stijgende lijn te pakken te krijgen en hopelijk aan het einde van het seizoen de titel!

 Ook een Proces consultant nodig? Neem contact op!