Contact
Nieuws
23 oktober 2018

Opleiding tot modelleur succesvol afgerond

Afgelopen week hebben enkele FTE consultants de cursus Model Based Working (MBW) afgerond. In drie dagen tijd, hebben zij leren modelleren in de Axini Modelling Suite (AMS). Zij zijn nu in staat om op een efficiënte en kwalitatief snellere manier software te ontwikkelen (Model Based Development) en te testen (Model Based Testing). Een mooie stap vooruit!

Met de unieke combinatie van technische specialisten van #Axini en het domeinspecialisme van #FTE groep bieden wij de mogelijkheid om deze technieken voor elke organisatie toe te passen ennieuwe omgevingen te maken en bestaande te optimaliseren. #Continuous Delivery, #Continuous Integration en #Agile werken is hierdoor vanzelfsprekend.

Een nette beschrijving en documentatie van alle specificaties en aanpassingen, volledige transparantie in het ontwikkeltraject, korte lijnen, #Lean, geen ruis op overdrachtsmomenten en 100% geautomatiseerd testen zijn kenmerken die passen bij Model Based Working!

 

Wil je meer weten over Model Based Working, een keer een demo bijwonen of ook opgeleid worden? Neem contact op met Roeland Möller.