Contact
Nieuws
1 augustus 2021

Sarah-Ellen Saija: “mogelijke uitdagingen benader ik met een open en positief-kritische blik”

In ieder project draag ik graag bij aan een open en prettige werksfeer, terwijl ik zichtbaar kwaliteit lever t.a.v. het projectdoel. Mijn toegevoegde waarde zit hem in de rust die ik inbouw door structuur aan te brengen en het overzicht en de voortgang te bewaken. Mogelijke uitdagingen benader ik met een open en positief-kritische blik, maar ik houd steeds de focus op resultaat en klanttevredenheid.

Door mijn werkervaring binnen projectmanagement kan ik op diverse niveaus meedenken en collega’s van advies voorzien. Verder vind ik het prettig om als spin in het web in een dynamische projectomgeving de balans in samenwerking te borgen door goed stakeholdermanagement en projectdossiers op orde te houden.

In mijn vrije tijd draag ik graag mijn steentje bij aan duurzame en goede doelen-projecten samen met andere initiatiefnemers in Nederland en de Molukken, Indonesië. Rekening houden met cultuurverschillen maakt het extra interessant! Bovenal blijft de essentie in samenwerking hetzelfde; werken met professionals die graag het verschil willen maken voor verbetering van eigen en andermans toekomstperspectief. Via deze weg geef ik expressie aan mijn Molukse roots. Ook een PMO’er nodig? Neem contact op!