Contact
FTE Thema's

Hoe zorg ik voor een optimale (project)-sourcing?

Vraag je je af en toe af hoe je bepaalde projecten moet gaan bemensen? Waar je de benodigde kwaliteiten vandaan moet gaan halen om tot succesvolle resultaten te komen? Waar haal je de kennis en kunde vandaan die ertoe bijdragen dat jouw dagelijkse business gewoon doorloopt en dat de nodige of verplichte (wettelijke) projecten slagen?

FTE zorgt ervoor dat jij verder komt met jouw organisatie. Wij zorgen ervoor dat jij je kunt focussen op je eigen business. Door ons tijdig te betrekken in de planning van jouw projecten, kunnen we samen bepalen waar de uitdagingen liggen voor wat betreft de benodigde capaciteit. We gaan met elkaar onderzoeken wat er gedurende het jaar nodig is aan kennis en competenties. We gaan samen onderzoeken wanneer en voor hoe lang deze kennis en competenties nodig is.

Door tijdig met elkaar de toekomst en jouw plannen te bespreken, kunnen wij anticiperen. We zorgen ervoor dat je op elk gewenst moment kunt beschikken over de juiste mensen. Over mensen die weten waar ze het over hebben en die ervaring hebben met de materie.