Contact

Waarden oud

Onze waarden

Over ons

Plezier

De kracht van plezier

Plezier is een essentiële levenskracht van ieder mens. Plezier trekt aan, verbindt, geeft energie en betekenis aan wat we doen, met en voor elkaar. Met plezier slagen we beter in wat we willen bereiken. Werken we beter samen en ontstaan verbindingen die blijvend zijn. Heb je plezier, dan ben je oprecht betrokken, gedreven, voel je je verantwoordelijk en neem je initiatief.

Wendbaarheid op vol vermogen

De wereld wordt voortgestuwd door revolutionairen, andersdenkenden en zieners. Bij FTE omarmen we verandering. Transformeren we visie naar realiteit. De noodzaak om te veranderen komt vaak eerder dan de wil. Urgentie laat zich makkelijker opleggen dan de wens. Dat vraagt om aanpassingsvermogen, inlevingsvermogen en het vermogen van wendbaarheid. Bij FTE vind je alledrie.

Wendbaar

Betrokken

Toegewijd tot het onmogelijke

Weinig dingen zijn op zichzelf onmogelijk; de toewijding ontbreekt vaker dan de middelen. Bij FTE heb je toegang tot beide. We zijn er dan ook op gebrand verwachtingen keer op keer te overtreffen. Te doen verwonderen. Hiervoor luisteren we. Challengen we. Prikkelen we. Gaan we tot het uiterste om samen voor pure magie te zorgen.

Zonder ontwikkeling geen vooruitgang

Ontwikkeling. Metamorfose. Transformaties. Wij vinden het prachtig. Jezelf uitdagen om elke dag een beetje te veranderen. Te leren. Ervaring op te doen. Want wie ambities realiseert, kan zelf niet zonder. Wie wil groeien, kijkt vooruit. Wie relevant wil blijven, ontwikkelt zichzelf. Sneller. Beter. Sterker. Scherper. Wat wil jij worden vandaag?

Ontwikkeling

Open

De deugd van een open geest

Wij zijn een bemiddelaar. Verbinder van wens en werkelijkheid. Volgen onze intuïtie, laten ons leiden door gevoel. Blijven weg van wegen die ondoorgrondelijk zijn. Werpen geen rookgordijnen op. Houden niet van illusies. Integendeel. Wij sturen liever aan op openheid. Hebben een open geest. Staan open voor nieuwe mogelijkheden. Spelen het spel met open kaart.