Contact

FTE Expertise

We behalen samen de mooiste resultaten

Over ons

Wij staan organisaties bij en helpen mens, proces en systeem in een continue transformatie van goed naar beter. Realiseren ambities. Van big picture tot uitvoer. Wij staan voor voordoen, samendoen, zelf doen. Maken impact met tastbare resultaten en transformeren organisaties van binnenuit. Altijd op zoek hoe wij meer kunnen betekenen voor onze opdrachtgevers.

Ambities realiseren van onze klanten en onze medewerkers. Dat is wat we graag doen en waar we goed in zijn. We kunnen die belofte alleen waarmaken als onze business improvers beschikken over de juiste kennis en vaardigheden. Als we de juiste klantoplossingen kunnen aanbieden, kennis delen en ontwikkelen. 

FTE beschikt over drie expertisegebieden. Binnen deze expertisegebieden brengen we onze business improvers, klanten en netwerkpartners samen. Zodat we samen kennis delen en ontwikkelen en ons laten inspireren door ontwikkelingen in de markt.

In totaal hebben wij nu zo’n 80 fantastische business improvers in dienst. Dat zijn consultants, verbeteraars, projectmanagers en echte business specialisten, zoals analisten of domeindeskundigen. Genoeg ingrediënten en gedrevenheid om elke uitdaging aan te gaan om de doelen van onze klanten te realiseren. 

Change

Change richt zich op het in gang zetten van veranderingen binnen de organisatie met als doel te verbeteren. Onze duurzame aanpak is altijd gericht op het realiseren van de ambitie en het meenemen en meekrijgen van de mens in de verandering.

Digital

Digital focust zich op de digitale transformatie, datagedreven werken en hoe je daarin als organisatie stappen kunt zetten in aanpak, technologie en in het realiseren van een data cultuur (4D model).

Expert

Expert staat aan de basis van verbetering en richt zich op de analyse van processen, data, informatiestromen en business vraagstukken. Op het verhogen van wendbaarheid (flex schil) en ‘het huis op orde’ brengen bij onze opdrachtgevers.