Contact

Change

Veranderen om te verbeteren?

Neem contact op

Change

We realiseren ambities door klanten te ondersteunen bij hun continue transformatie naar een betere organisatie. Samen met onze klanten zetten wij stappen naar concrete en duurzame resultaten.

Onze business improvers doen het liefst niets anders dan het boeken van concrete resultaten, waarmee onze opdrachtgevers hun verbeterambities kunnen realiseren. Vaak betekent dit het doorvoeren van verandering. Als organisatie, als professional, als mens.

Veranderen is een vak. Bereiken we de gewenste resultaten? Is iedereen aan boord? Gaan we daadwerkelijk ook zo werken straks?

Onze business improvers zijn professionals met altijd ruim voldoende bagage om verandering in gang te zetten. Alleen of als team, maar altijd samen met de klant. Wij werken niet zozeer vanuit één bepaalde aanpak zoals lean, agile of andere beproefde methoden. Wij kijken veel meer naar de doelen, de mensen, de cultuur en welke aanpak daar het beste bij past. Want alleen dan bereiken we duurzame resultaten en veranderen we ook echt de manier van werken.

Samen verbeteren?

Bekijk onze vacatures

Change projecten

Onze projecten
    Project

    Voor iedere uitdaging is een oplossing

    Irma is als tester en scrum master werkzaam op de ontwikkelafdeling van de pensioenorganisatie....

Het team van
Improvery

Lees over FTE Groep