Contact
Nieuws
3 mei 2021

Een passende tussenoplossing voor jouw migratie

Een migratie van een oud- naar een nieuw systeem brengt vaak de nodige uitdagingen met zich mee en soms lijkt een passende oplossing in het nieuwe systeem te tijdrovend of zelfs onmogelijk. We zien vaak dat organisaties hierdoor jarenlang met twee systemen blijven werken, zonder volledig over te kunnen gaan naar het nieuwe systeem, dan wel dat er heel veel extra kosten gemaakt moeten worden. FTE Groep biedt samen met IT partner Axini een op maat gemaakte tussenoplossing.

Momenteel zijn wij bezig met de ontwikkeling van een pensioenadministratie voor arbeidsongeschikte deelnemers voor een verzekeraar. Zij hebben het grootste gedeelte van hun polissen al overgezet naar het nieuwe systeem, maar voor de arbeidsongeschikte deelnemers is nog geen passende oplossing. Hierdoor dreigt het migratietraject een flinke vertraging op te lopen.

Door een pensioenadministratie voor deze specifieke groep deelnemers te ontwikkelen, versnellen we het migratietraject en kan deze verzekeraar al eerder volledig over op het nieuwe systeem. Tegelijkertijd wordt op deze manier gewaarborgd dat aan alle arbeidsongeschikte deelnemers de juiste service kan worden verleend.

Weten wat FTE Groep voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Mitchel.