Contact

FTE Diensten

We behalen samen de mooiste resultaten

Over ons

Wij staan organisaties bij en helpen mens, proces en systeem in een continue transformatie van goed naar beter. Realiseren ambities. Van big picture tot uitvoer. Wij staan voor voordoen, samendoen, zelf doen. Maken impact met tastbare resultaten en transformeren organisaties van binnenuit. Altijd op zoek hoe wij meer kunnen betekenen voor onze opdrachtgevers.

Ons doel is om organisaties verder te helpen bij de realisatie van hun ambities. Naast een goede analyse en het geven van het juiste advies over de aanpak, richten wij ons vooral op de implementatie en realisatie. Samen met onze klanten vertalen wij plannen naar executie en zorgen we ervoor dat we concrete verbeterstappen zetten. Van strategie naar operatie. Van plan tot realisatie.

Wij geloven dat naast een goed advies vanuit een gedegen analyse, alleen succes kan worden bereikt met een goede uitvoering. Wij beperken ons dus niet tot alleen plannen maken of projectmanagement maar verzorgen met onze specialisten tevens de invulling van projecten. Wij staan graag met ‘onze poten in de modder’, naast de klant en gaan pas weg als doelen behaald zijn. Omdat alleen concrete resultaten tellen.  

Consulting

FTE laat strategie echt werken. Veranderingen worden daadwerkelijk uitgevoerd. Gedragen door medewerkers zelf.

Detachering

FTE zorgt voor gemakkelijke toegang tot kennis en expertise, op het juiste moment, van het juiste niveau en voor de juiste duur.

Trainingen

Vanuit de filosofie voor doen, samen doen en zelf doen helpt FTE organisaties met het ontwikkelen en verbeteren van kennis.