Contact

Detachering

Samen de stap zetten naar tastbare resultaten?

Wij staan organisaties bij en helpen mens, proces en systeem in een continue transformatie van goed naar beter. Realiseren ambities. Van big picture tot uitvoer. Wij staan voor voordoen, samendoen, zelf doen. Maken impact met tastbare resultaten en transformeren organisaties van binnenuit. Altijd op zoek hoe wij meer kunnen betekenen voor onze opdrachtgevers.

Wat doen we

Tijdelijke uitbreiding van expertise nodig? Op zoek naar sourcing van projecten? Onze ervaren business specialisten zetten wij tijdelijk in om opdrachtgevers op elk niveau te ondersteunen bij hun business uitdagingen. Van de inzet van programma en projectmanagers of een business specialist. Tot aan het sourcen van complete projecten of teams end – to – end.

Wij zorgen voor gemakkelijke toegang tot kennis en expertise, op het juiste moment, van het juiste niveau en voor de juiste duur. Schalen uw verandercapaciteit of realisatiekracht eenvoudig op of af en verbeteren hiermee uw flexibiliteit. Ontzorgen, zodat u uw plannen kunt gaan realiseren.

Onze rol

Onze rol is die van partner, trusted advisor. We adviseren bij sourcingsvraagstukken, ondersteunen bij personeelsplanning, richten teams en projecten in en begeleiden deze. Zorgen voor de gewenste expertise en bereiken altijd concrete resultaten. Daarmee geven wij handen en voeten aan jouw plannen en ontzorgen we volledig van advies tot implementatie.

Onze consultants

Onze business specialisten zijn betrokken en opzoek naar de vraag achter de vraag. Willen meer betekenen voor opdrachtgevers. Vanuit intrinsiek enthousiasme voor hun eigen vakgebied denken ze oprecht mee en komen met werkbare oplossingen. Stropen de mouwen op en staan garant voor kwaliteit en concrete resultaten. Hebben oog voor hun voorbeeldrol richting jouw medewerkers. En laten graag iets tastbaars achter, zodat ze met trots terug kunnen kijken op het resultaat dat ze hebben neergezet.

Onze vakgebieden

Onze business specialisten hebben diepgaande materiekennis die aansluiten op jouw business issues. Hebben ruime domeinkennis op de thema’s die spelen in jouw markt. Maar zijn daarbij altijd in het bezit van expertise op het gebied van project en programma management, procesverbetering, datamanagement en business intelligence of technologische implementatie.