Lean trainingen

FTE Improvery biedt met veel enthousiasme Lean trainingen aan voor ieder met een grote passie voor continu verbeteren.

Wij zijn officieel geaccrediteerd door het LCS en helpen jou met onze eigen verbeter filosofie je Lean certificaten te behalen. Meld je snel aan voor een van de trainingen. Wil je meer informatie? Bel dan met een van de trainers:

Arthur Pans: 06 – 52625722
Sybrand Hoekstra: 06 – 29231778

Onze uitgangspunten bij de trainingen:

Transfer van leren
Een training heeft alleen toegevoegde waarde wanneer het geleerde ook wordt toegepast in de praktijk. Daarom willen we voor het toepassen in de praktijk de drempel zo laag mogelijk maken.

Voorbereiding
We vragen je om vooraf te verzinnen welk project of verbetering je na je training gaat doen, dit vooraf te overleggen met je leidinggevende en hiervoor alvast tijd te reserveren. In een intake gesprek nemen we deze voorbereiding met jou en graag ook je leidinggevende door.

Huiswerk tijdens training
Tijdens de training ga je al aan de slag met alles wat je geleerd hebt. Dat is namelijk de enige manier om het goed onder de knie te krijgen! Hou daar rekening mee!

Opdracht na de training + begeleiding
Na de training ga je het geleerde toepassing in een project of verbetering. We plannen tijdens de training een check moment met jou en je leidinggevende, zodat we kunnen helpen in problemen die je tegenkomt.

We vinden dat we verbeteren ook niet te groot en moeilijk kunnen maken. En om dat te bewijzen en te ervaren zul je je eerste verbetering al tijdens de training uitvoeren.

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen