Contact

Trainingen

Ontdek de training die past bij jouw ambitie

Ons trainingsaanbod

Wij staan organisaties bij en helpen mens, proces en systeem in een continue transformatie van goed naar beter. Realiseren ambities. Van big picture tot uitvoer. Wij staan voor voordoen, samendoen, zelf doen. Maken impact met tastbare resultaten en transformeren organisaties van binnenuit. Altijd op zoek hoe wij meer kunnen betekenen voor onze opdrachtgevers.

Wat doen we

Het kennisniveau structureel verbeteren? Kennis in huis halen om zelf aan de slag te gaan? Vanuit onze filosofie van voor doen, samen doen en zelf doen helpen wij organisaties met het ontwikkelen en verbeteren van kennis. Dat doen we tijdelijk met consultancy en detachering. Maar ook met het geven van trainingen en workshops die medewerkers in staat stellen zelf structurele en tastbare resultaten te behalen.

Om die reden koppelen we trainingen zoveel mogelijk aan de praktijk. Werken we naast losse inschrijvingen ook met incompany trainingen, waarbij we aan de slag gaan met cases uit de praktijk. Ons doel is om medewerkers te verrijken met kennis die zij direct zelf gaan toepassen. Zodat de investering leidt tot betere resultaten.

Wil je meer weten? Neem contact op met Dias of kijk op Academy.

Onze trainingen

Onze trainingen zijn gericht op het gebied van veranderen en verbeteren. Wij hebben zelfs de hoogst LCS (Lean Competency System) geaccrediteerde trainingen in Nederland! Trainingen geven wij zowel incompany als op inschrijving. Informeer naar de mogelijkheden bij Dias.

Onze trainers

Onze trainingen worden gegeven door ervaren consultants die dagelijks actief zijn voor onze opdrachtgevers. Daarmee beschikken onze klanten over de meest actuele kennis van zowel het vak als organisaties ontwikkelingen.

Onze werkwijze

Voor incompany trajecten leveren wij altijd maatwerk. Samen stellen wij af wat de ambities zijn van de organisatie en haar medewerkers. Onze opleiding stemmen we daar op af. Zo geven wij training, maar coachen wij ook on the job. Voegen we praktijkdagen toe en lopen we zelf mee, zodat we meteen A3’s maken en direct problemen van de werkvloer oppakken en oplossen. Hierdoor boeken we de eerste resultaten al tijdens de training! Interesse? Neem dan direct contact met ons op.