Contact

Consulting

Samen de stap zetten naar tastbare resultaten?

Wij staan organisaties bij en helpen mens, proces en systeem in een continue transformatie van goed naar beter. Realiseren ambities. Van big picture tot uitvoer. Wij staan voor voordoen, samendoen, zelf doen. Maken impact met tastbare resultaten en transformeren organisaties van binnenuit. Altijd op zoek hoe wij meer kunnen betekenen voor onze opdrachtgevers.

Wat doen we

Wordt strategie maar moeizaam doorgevoerd naar de praktijk? Krijg je de plannen niet uitgevoerd? Onze consultants helpen bij de doorvertaling van de strategie van onze opdrachtgevers naar de operatie. We challengen en stellen samen vast wat te doen. Vertalen dit door naar concrete en heldere stappen. Zorgen dat, naast verandering van proces en systeem, medewerkers mee gaan in de verandering. Verandering van cultuur, besturing, werkwijze of een andere klantbenadering.

Hiermee laten we strategie echt werken. Worden veranderingen daadwerkelijk uitgevoerd. Gedragen door medewerkers zelf. Geen ambitieuze plannen maar concrete resultaten en duurzame verandering. Uiteindelijk is het de mens die bepaalt of strategie gaat werken.

Onze rol

Onze rol is die van gids, partner, trusted advisor. We adviseren, begeleiden, coachen en realiseren altijd. Wij managen programma’s en projecten. Richten projecten end – to – end in met de juiste business specialisten. Daarmee geven wij handen en voeten aan jouw plannen en ontzorgen we volledig van advies tot implementatie.

Onze consultants

Onze consultants willen altijd meer betekenen voor opdrachtgevers. Zijn daarom op zoek naar de vraag achter de vraag. Vanuit intrinsiek enthousiasme voor hun eigen vakgebied denken ze oprecht mee en komen met werkbare oplossingen. Die impact hebben en duurzaam zijn. Zodat ze met trots terug kunnen kijken op het resultaat dat ze hebben neergezet.

Onze vakgebieden

Onze consultants sluiten goed aan op jouw business issues. Hebben ruime domeinkennis op de thema’s die spelen in uw markt. Maar zijn daarbij altijd in het bezit van expertise in een of meerdere van de vakgebieden: organisatie verbetering, procesverbetering, datamanagement en business intelligence of technologische innovatie.