Contact

Jay Ragho – Over FTE

FTE in drie woorden
Ambitieus Betrokken Plezier

De vraag wat FTE voor mij betekent is makkelijk te beantwoorden. FTE is mijn werkfamilie. Ik weet precies wat ik aan ze heb en ze proberen mij écht verder te helpen in de ontwikkeling. Dit vind ik erg belangrijk. FTE is een hechte club, waar ik mij welkom voel. De warme sfeer, is letterlijk voelbaar wanneer je samen bent. Sommige collega’s spreek ik een half jaar niet, maar toch voelt het alsof ik ze heel goed ken.

Plezier is belangrijk. In je werk, maar ook op informeel vlak met collega’s. Regelmatig zijn er uitjes waar iedereen samenkomt. Zo zijn wij met de hele club een keer naar Turkije geweest. Het plezier straalt er dan bij iedereen vanaf. Ik leer op dit soort dagen mijn collega’s echt beter kennen. Ook de betrokkenheid van FTE is groot. Je brengt elkaar op de hoogte van alle ontwikkelingen, ook als je op opdracht zit. Plezier delen en betrokken zijn, zodat iedereen je kent en weet wat de ander bezighoudt.

Ook de wendbaarheid van FTE vind ik bijzonder. Zelf ben ik daar het perfecte voorbeeld van. Ik ambieerde een switch van de pensioenen- naar de technische branche. Ik heb dit besproken met FTE en we gingen er samen voor. Er is wederzijds vertrouwen. FTE denkt met mij mee en draagt bij aan het realiseren van mijn eigen ambities. Er is lef getoond, door mij voor te stellen bij een opdracht binnen de technische branche. En met succes. Ik ben erg blij met de opdracht waar ik nu zit, maar ik wil natuurlijk blijven ontwikkelen. Een rol als projectmanager is een mooie ambitie voor de toekomst en ik weet zeker dat FTE mij hierbij kan helpen.