Contact

Karla Fluks – Over FTE

FTE in drie woorden
Jong Dynamisch Ambitieus

Wat FTE voor mij betekent? Het werkt allemaal ontzettend fijn. Het is een leuke jonge club en ik voel mij gewaardeerd. Ik ben sinds 2012 aangesloten bij FTE en nog iedere dag werk ik hier met veel plezier. Ik heb opdrachten gedaan bij een pensioenfonds en diverse verzekeraars. Veel verschillende opdrachten, maar toch alles onder één dak.

FTE helpt ook bij het realiseren van mijn ambities. Als tiener heb ik altijd al interesse gehad in IT, maar ik heb er nooit écht iets mee gedaan. Binnen de pensioenwereld zie ik dat alles steeds meer geautomatiseerd wordt. Ik wil nu het inhoudelijke aspect van mijn werk graag meer combineren met IT. Bij FTE krijg ik deze kans. Ik volg nu opleidingen en trainingen om mij hierin meer te specialiseren. Doordat ik mijzelf kan blijven ontwikkelen word ik ook geprikkeld om door te blijven gaan. Het is fijn dat FTE hier flexibel in is. Niets is onmogelijk.

Een van de vijf waardes van FTE is plezier. Er worden veel leuke uitjes georganiseerd voor medewerkers. Door iets gezamenlijk te doen met het team krijg je echt weer die verbinding met elkaar. Je bent allemaal collega’s, maar iedereen zit op verschillende opdrachten en daardoor zie je elkaar niet vaak. Deze uitjes brengt iedereen weer samen. Een mooi voorbeeld hiervan is de herinrichting van ons kantoor in Papendorp. De saamhorigheid en verbondenheid was zo voelbaar. Je voelt je dan echt één met elkaar.