Contact

Peter van Rooij – Over FTE

FTE in drie woorden
Persoonlijk Ambitieus Fijne sfeer

Sinds 2011 werk ik bij FTE. We kennen de pensioenmarkt van haver tot gort. Ik werk graag vanuit de inhoud. Ik ben graag bezig met het verbeteren van de datakwaliteit, vanuit een analistenrol. De leukste uitdaging is om in goede harmonie tot de beste resultaten te komen, die naadloos aansluiten bij de cultuur van de opdrachtgever. Ik wil graag van toegevoegde waarde zijn en het proces overzien. Dit doe ik door niet zomaar blind te volgen, maar kritisch mee te denken met de opdrachtgever.

Steeds vaker krijgt FTE opdrachten op het gebied van procesoptimalisatie en dataverbetering, hierdoor neemt ook de vraag naar goede businessanalisten toe. Zo komen mijn persoonlijke ambities en de ambities van FTE mooi samen. Ook is er veel ruimte om te leren of een opleiding te volgen bij FTE, dit wordt zelfs gestimuleerd. Daarnaast vind ik ze ook erg wendbaar. FTE gaat mee met de ontwikkelingen in de markt en kijkt continu wat ze kunnen doen om toegevoegde waarde te kunnen blijven leveren.

Als ik verder denk aan FTE dan denk ik aan een ongedwongen sfeer. Het is een fijne werkgever met aandacht voor jou als persoon. Ook als er dingen privé spelen krijg je de ruimte en leven ze met je mee. Hierdoor gaat de relatie met FTE een stap verder dan slechts op zakelijk vlak.

Mijn mooiste herinnering aan FTE was onze reis naar Italië. Dit is echt een hoogtepunt wat we samen hebben meegemaakt. Maar ook het uitje naar Breda in 2013 staat mij nog bij. Er was een ongedwongen sfeer. Lekker eten, borrelen en gewoon samen zijn. Het maakt FTE uniek en ik ben hier na al die jaren, nog steeds graag onderdeel van.