Contact

Ondernemend zijn met de voordelen van een vaste baan

Sinds de start van FTE, inmiddels 15 jaar geleden, werken we met ons ondernemerschapsmodel. Meteen was duidelijk dat wij als ondernemer, graag werken met ondernemende collega’s. FTE’ers die het leuk vinden om initiatief te nemen, ondernemend te zijn bij opdrachtgevers en FTE. Die in zichzelf investeren, bereid zijn om samen met ons risico te nemen en daar ook de vruchten van willen plukken. Ons werkondernemersmodel was dan ook snel geboren.

Ons model biedt de voordelen van ondernemerschap en risico nemen, maar met de zekerheid van een vast salaris, samenwerken met een leuk team, vooraan staan bij nieuwe opdrachten en geholpen worden in je ontwikkeling. Juist voor de zzp’er die het leuk vindt om ergens onderdeel van te zijn, op zoek is naar een betere balans tussen werk en privé en ondernemerschap beloond wil zien, vormt ons werkondernemersmodel een interessante oplossing.

Wij zien namelijk dat veel zzp’ers hinken op twee gedachten. Enerzijds de flexibiliteit en zelfstandigheid van ondernemerschap. Anderzijds de uitdaging van een goede balans werk en privé, het vinden van de volgende opdracht, die ook nog eens aansluit op je eigen ambitie. Dat kan best lastig zijn.

FTE is een gerenommeerde organisatie met mooie klanten en een mooie opdrachten portefeuille. Vanuit onze missie ‘wij realiseren ambities’ zijn wij continu op zoek naar de juiste opdracht voor de ambities van onze mensen. Opdrachten die voortkomen uit onze wens om altijd de business van onze opdrachtgevers te verbeteren.

Ons doel is om voor jou het leukste bedrijf te zijn om voor te werken. Doe je mee? Contact ons en we gaan in gesprek. Dan kunnen we samen kijken hoe we het beste kunnen samenwerken en hoe ons werkondernemersmodel voor jou kan werken.