Contact

Interview

Koffie Kwartier – Maak digitaal kennis met FTE!

Heb jij een bak ambitie en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je praten of sparren met iemand uit het werkveld of een gelijkgestemde? Dat snappen wij helemaal en daarom introduceren wij het FTE Koffie Kwartier.

In dit kwartier maak je digitaal kennis met een van onze Business Improvers. Ze vertellen graag meer over hun eigen opdrachten en ambities, beantwoorden al je vragen en weten precies te vertellen bij wat voor club je terecht komt als jij je aansluit bij FTE Groep.

Met wie wil jij digitaal koffie drinken? (Of thee, dat mag natuurlijk ook ;))

Jelle Offinga – Business Analist/Projectleider
“Alles wat ik tijdens mijn studie Master Politics Society and Economics of Asia heb geleerd, probeer ik toe te passen in mijn werk. Ik zet de mens centraal, breng culturen samen en plaats graag iedereen in zijn of haar kracht. Ook vind ik het fantastisch om pilots te draaien, nieuwe dingen op poten te zetten en de mensen in beweging te krijgen.”

Irma Klein – Scrummaster/Tester
“Uitdagingen zijn mijn drive. Bij een grote pensioenorganisatie ben ik werkzaam als tester en scrum master. De dynamiek die de rol van scrum master met zich meebrengt vind ik fantastisch. In het testen vind ik mijn persoonlijke uitdaging. Een gouden combinatie.”

Mitchel Masius – Data Consultant
“De afgelopen jaren heb ik mij beziggehouden met meerdere Big Data-projecten om hoog complexe IT-landschappen inzichtelijk te krijgen voor de klant. In elk traject staat datakwaliteit bovenaan de prioriteitenlijst. Zonder goede data wordt het bewust sturen op informatie erg lastig of gaat het zelfs fout. Houd altijd het principe in het hoofd: garbage in = garbage out.” 

Mohamed Zarouali – Proces Analist
“Met veel enthousiasme help ik organisaties in het zetten van stappen op het gebied van procesoptimalisatie. Vanuit mijn bedrijfskundige achtergrond en kennis van Lean en Agile combineer ik theorie en praktijk. Ik werk daarbij graag hands-on en dicht bij de operatie en ik neem organisaties actief mee met behulp van bijvoorbeeld dashboards.”

Julius Buijs – Modelleur
“Met modelleren focus ik mij op het inrichten van applicaties (rekenregels) en bij mijn huidige opdracht combineer ik dit met een stuk projectmanagement waarbij ik de schakel ben tussen de klant en softwareontwikkeling.”

Mitchel Nooij – Business Manager
“Het leukste aan mijn rol als business manager vind ik het contact met de mensen en het netwerken, dat past echt bij wie ik ben. Iedere dag weer mag ik de ambities realiseren van onze opdrachtgevers en medewerkers door te zorgen voor een juiste match tussen beide. Ook heb ik een passie voor implementaties/migraties van IT systemen en dan voornamelijk binnen de pensioensector. Mag ik binnenkort ook jouw ambitie realiseren? Ik hoor het graag tijdens ons koffiemomentje.”