Contact

Over ons – oud

Pas jij bij FTE? Start de video en ontdek het zelf!

Werken bij FTE

FTE Groep

Als Business Improver laten wij ons graag challengen om de business van onze opdrachtgevers te verbeteren. Onze klanten hebben ambities of concrete uitdagingen. Wij helpen hen die te realiseren. Dat doen we in de financiële dienstverlening en de publieke sector.

Wij zijn met name actief op het gebied van run & change, datagedreven werken en het in gang zetten van verbeteringen. Onze dienstverlening richt zich op analyse, advies én implementatie. In de vorm van consultancy, detachering of projecten. Daarnaast hebben wij een academy waarin we opleidingen en trainingen verzorgen op het gebied van data en continu verbeteren.

Why

Wij realiseren ambities

Onze ambitie is partner te zijn bij het realiseren van ambities. Ambities van morgen én van de toekomst. Ambities van onze opdrachtgevers én onze business improvers. Dat is wat ons drijft en waar wij energie van krijgen. Wij willen relevant zijn, impact hebben en samen gaan voor concrete resultaten. Ambities realiseren doen wij samen.

How

Fun to Explore!

FTE Groep wil het leukste bedrijf zijn om voor en mee te werken!

Om als team onze doelen te bereiken, werken we samen op basis van onze waarden: plezier, betrokken, ontwikkelen, wendbaar en open. Onze waarden gebruiken wij als kompas in alles wat we doen. Omdat wij geloven dat als wij werken vanuit wie wij echt zijn, dit leidt tot meer plezier. En dat meer plezier leidt tot een betere samenwerking, betere resultaten en meer werkgeluk. Voor onze klanten en onze medewerkers en daarmee voor onszelf.

Onze waarden

What

Wij zijn business improver

Als Business Improver verbeteren wij de business van onze opdrachtgevers. Op de korte en langere termijn. Wij zorgen ervoor dat ambities daadwerkelijk gerealiseerd worden. Niet door alleen plannen te maken, maar door samen met onze klant concrete resultaten te bereiken op elk niveau binnen de organisatie. We analyseren, geven advies én implementeren. Wij staan met onze ‘poten in de modder’ en zijn alleen tevreden als doelen zijn bereikt.

Missie en Visie

Geschiedenis

Onze reis

In 2006 begonnen we met FTE aan een reis. Op weg naar een doel. Op enig moment wilden we natuurlijk wel ergens staan. Maar we voelden meteen, dat vooral de reis zelf leuk moet zijn. Plezier zit immers in de ervaring van de reis zelf. Intensief ervaren wat ondernemerschap is en wat daar allemaal bij hoort. Inclusief de hobbels en bobbels.

Het kleine wij werd in de jaren het grotere wij. Met nu veel mooie en fantastische mensen, die eigenlijk allemaal dezelfde gedachten en dezelfde waarden hebben. Plezier, open, ontwikkelen, wendbaarheid en betrokkenheid. Onze waarden vormen ons kompas in alles wat we doen. Steeds meer durven we daarin onszelf te zijn.

Onze reis

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.