Werken bij

FTE Expert

We realiseren ambities op het gebied van (change) projecten. Wij helpen onze opdrachtgevers met het uitbreiden van benodigde expertise om projecten te managen en teams samen te stellen.

 

Wat zie jij?

Altijd beschikken over de juiste expertise, zodat uw doelen worden behaald? Wij ontzorgen opdrachtgevers met de tijdelijke uitbreiding van hun expertise. Managen programma’s en projecten, stellen projectteams samen en voorzien in de benodigde kennis door de inzet van onze business specialisten.

Onze business specialisten hebben grondige kennis van procesmanagement, data, business intelligence en de implementatie van systemen of wetgeving. Altijd met kennis van het domein, de markt en de materie.

Zo zorgen wij dat bij organisaties de basis weer op orde is, zodat we daarna de juiste verbeterstappen kunnen nemen. Zorgen we dat de datakwaliteit op orde is en migreren we data. We analyseren business vraagstukken en brengen processen in kaart om te automatiseren of te optimaliseren. Wij implementeren nieuwe systemen of passen oude aan. Vertalen wetswijzigingen naar processen en de werkwijze van medewerkers, zodat risico’s goed worden gemanaged en organisaties in control zijn. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

 

Samen mooie projecten realiseren?

bekijk onze vacatures

Expert projecten

Onze projecten
  Project

  Voor iedere uitdaging is een oplossing

  De dynamiek die de rol van scrum master met zich meebrengt vind ik fantastisch.

  Project

  Datamigratie verzorgen voor een nieuw administratiesysteem

  FTE brengt vernieuwd administratiesysteem op orde en verbetert samenwerkingen.

  Project

  Module ontwikkeling bij Axini

  FTE heeft een module ontwikkeld die de URM-berekening voor een pensioenfonds kan uitvoeren.

Het team van
Expert

Lees over FTE Groep